Video | Flow Trails Kärnten: alle flowtrails op maar één kaart

‘Flow’ is het toverwoord van de mountainbikemarketeer. Oók of misschien zelfs vooral als het gaat om vakantieregio’s voor mountainbikers. In het Oostenrijkse Karinthië hebben ze het flowen ook ontdekt: ze bouwen daar de ene na de andere flowtrail. Die van Bad Kleinkirchheim is zelfs de langste van Europa. Om je over te halen ze állemaal te rijden is het ‘Flow Trails Kärnten’-arrangement bedacht: vijf verschillende flowtrails met maar één kaart.

Flow Trails Kärnten: remmen los en gáán!

Kombochten rijden is verslavend. Als je een goede flowtrail gereden hebt, wil je nog een keer. En nog eens. Karinthië heeft daarom een nieuw arrangement voor mountainbikers bedacht: ‘Flow Trails Kärnten’. Vijf bergen, voor iedere smaak en elk niveau. Wat is het ‘Flow Trails Kärnten’-arrangement? Je kunt met één kaart vijf verschillende flowtrails rijden. Daarbij heb je keuze uit drie categorieën accommodaties. Althans, als je het volledige arrangement boekt. Je kunt de pas ook los kopen.

De flowtrail van Petzen.

Welke mountainbikegebieden vallen eronder?

• Bike Area Weissensee
• Bike Area Nassfeld
• Bike Area Bad Kleinkirchheim
• Bike Area Turracher Höhe
• MTB ZONE Bikepark Petzen

Meer informatie over Flow Trails Kärnten en over de vijf verschillende mountainbikegebieden vind je op fietsen.karinthie.com. Direct boeken? Dan kan op bookyourtrail.com/trail/flow-trails-kaernten.

De langste flowtrail van Europa vind je in Bad Kleinkirchheim.
Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments