15 en 16 juni: LakeBike 24 Challenge – 6 en 24 uurs race

In het weekend van 15 en 16 juni zal de 3de editie van de LakeBike 24 Challenge verreden worden op èn rond recreatieterrein AquaBest bij Eindhoven.

Op dit afwisselende parcours rond het meer van Aquabest wordt naast de 24 uurs mountainbike-estafette ook weer een 6 uurs-variant verreden. Het parcours slingert over de singletracks door het bos, zandpaden langs het meer en over diverse natuurlijke en kunstmatige hoogte verschillen.

Ondersteuning, faciliteiten en vertier!
Gedurende het evenement wordt AquaBest omgetoverd tot Lakebike Village: in de dorpshal (feesttent) van de Village zijn versnaperingen, Brabantse gezelligheid en uiteraard gedurende de wedstrijden de tussenstanden te vinden. Daarnaast zullen er standplaatsen zijn voor fietsspeciaalzaken uit de omgeving en om de 6, of 24 uur zo probleemloos door te komen zal er een werkplaats worden ingericht voor technische ondersteuning.

Op het start/finish-terrein is er ruimschoots plaats voor de tenten van deelnemende individuele rijders en teams en kan er gratis gebruik gemaakt worden van elektriciteit, een bikewash en (verwarmd) sanitair. Tevens wordt er tegen een bescheiden vergoeding een dinner- en ontbijtbuffet aangeboden.

Met het recreatiemeer en pretpark Dippie Doe als directe buren is het een locatie waar je ook je gezin mee naar toe kan nemen; voor iedereen vertier!


Foto: Bart van Overbeeke

Inschrijven
Je kan individueel deelnemen en solo de 6 of 24 uur vol maken, of je schrijft je met een aantal fietsmaten is als estafetteteam.

De inschrijving is inmiddels geopend en wie vóór 1 april inschrijft, krijgt 5 euro korting per deelnemer! Het aantal deelnemers is beperkt tot 350, om de persoonlijke sfeer die het evenement zo gezellig maakt te behouden. Wees er dus snel bij!

Meer informatie en inschrijving via: www.lakebike24.nl

JB

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments