22 juli 2023: Idworx mountainbike-testdag bij Mountainbike Museum

Rockn Rohlers en Rapid Rohler testen rond Arnhem

Op 22 juli 2023 is het Duitse/Nederlandse merk Idworx aanwezig bij het Mountainbike Museum met z’n Idworx-mountainbikes. Wie ze wil proberen, kan zich uitleven op een mooi gedeelte van de Schaarsbergen-route. Er kan gebruik gemaakt worden van de toiletten en doucheruimtes van het museum. Ook hapjes en drankjes zijn geregeld. In het museum is een unieke collectie mountainbikes te zien, met ook de allereerste Idworx uit 1999, de Double D.

Idworx testdag met Rockn Rohlers en Rapid Rohler

Mountainbikes van Idworx zelf uitproberen kan op 22 juli tijdens de testdag in Schaarsbergen.

Zaterdag 22 juli 2023: Mountainbikes van Idworx testen

Idworx Gerrit Gaastra komt in op zaterdag 22 juli 2023 met een bus vol bikes naar de mountainbikeroute van Schaarsbergen voor een testdag. Locatie: het Mountainbikemuseum. Hij is daar zijn er van 10:00 tot 16:00 uur. “We nemen genoeg Rockn Rohlers en Rapid Rohlers mee”, laat Gaastra weten. En om nog even z’n punt te maken over de Rapid Rohler: “De Rapid Rohler heeft een speciale voor Nederlandse singletracks gemaakte super-geometrie. Die moet je proberen en direct vergelijken met je huidige fiets. Neem die dus ook mee!”

Idworx organiseert de testdag in samenwerking met z’n MTB Expert Dealers: Bongers Bikes in Apeldoorn, Rein Veenendaal Fietsen uit Veenendaal en Fietsen King uit het Belgische Leuven. Van deze dealers zullen Theo, Nick en Olivier aanwezig zijn. Gerrit en zijn collega Idworxer Jochem zijn er ook. “Vragen over alle speciale details/bijzonderheden worden direct beantwoord en uiteraard is er ook tijd voor discussies over nieuwe technische trends”, aldus Gerrit Gaastra.

Meld je aan via: testdag@idworx-bikes.com. Je kunt hier ook terecht voor vragen over het event. Tot slot: neem je eigen pedalen mee!

Idworx testdag met Rockn Rohlers en Rapid Rohler

De Idworx Rapid Rohler (test hier) met die ‘super-geometrie’, zoals Gaastra het noemt, is speciaal ontwikkeld voor Nederlandse slingerparkoersen.

Bron: idworx-bikes.de

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments