30 september – 4 oktober: Crankworx Innsbruck 2020

Bij zijn is meemaken: Das ist ja supertoll!

Afgelopen juni zou het mondiale Crankworx-circus in de Tiroolse hoofdstad Innsbruck neerstrijken.

Wie de afgelopen maanden niet onder een steen gelegen heeft, weet dat het allemaal anders is gelopen.

Maar uitstel betekent in dit geval geen afstel: van 30 september tot en met 4 oktober komt Crankworx gewoon naar Innsbruck.

Crankworx Innsbruck 2020

Het van oorsprong Canadese bike-evenement Crankworx heeft sinds 2004 z’n vleugels over de gehele wereld uitgeslagen. Het Canadese Whistler en Rotorua in Nieuw-Zeeland zijn al jaren vaste stops van dit enerverende, crankzinnige, evenement Sinds 2017 behoort óók het Oostenrijkse Innsbruck in dit rijtje. En de hoofdstad van Tirol ontvangt dit jaar alsnog van 30 september tot en met 4 oktober ’s werelds beste downhillers, slalommers, slopestylers en pumptrackers.

De meeste wedstrijden worden in het bike-park en de op de trails van de Innsbrucker ‘huisberg’ Muttereralm verreden, maar sommige onderdelen zullen ook in de stad zelf plaatsvinden. Spektakel gegarandeerd! Naast het wedstrijdgebeuren is er ook een uitgebreide bike-expo en valt er met DJ’s, live-acts en uitpuilende Crankworx-kroegen in de oude binnenstad volop pret te maken. Das ist ja supertoll!

Crankworx meemaken? Dan is dit je kans, want Innsbruck is dit jaar de enige Europese stop. Check voor meer informatie: www.innsbruck.info

Geplaatst in Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments