7 mei: Cube Bike Experience XL op de Utrechtse Heuvelrug

Heb jij de Heuvelrug routes op je eigen fiets inmiddels al wel gezien? Misschien is dan de Cube Bike Experience XL op 7 mei iets voor je. Die dag mag je daar namelijk onbeperkt rondcrossen op allerlei Cube mountainbikes. Ideaal als je op zoek bent naar iets nieuws maar bijvoorbeeld nog twijfelt tussen een hardtail of een fully. Nu kun je ze back-to-back uitproberen. Hoe en wat lees je hieronder in de aankondiging van Cube.

Persbericht:

Op 7 mei is het feest op de Utrechtse Heuvelrug van 9.00 uur tot 17.00 uur. We brengen meer dan 50 Cube test mountainbikes voor je naar het testparcours. Verschillende e-bikes, hardtails en volgeveerde mountainbikes staan voor je klaar om een rondje met je te fietsen.

Het Cube Team is aanwezig om je helpen met het perfect afstellen van de testfiets. Ook kun je clinics volgen van het I-Cycle Team om nog beter te leren mountainbiken. Zij leren je niet alleen hoe je het beste om kan gaan met de versnellingen maar ook hoe je de perfecte bochten maakt en de remmen op de juiste manier bedient. Inschrijven voor de clinic kan op de dag zelf.

Wil je je inschrijven voor de Cube Bike Experience XL? Dat kan. Deelname kost €14,95. Hiervoor test je de hele dag de nieuwste Cube modellen, serveren we je een lekkere lunch en kun je mountainbikeclinics volgen.

Iedereen mag deelnemen aan de Cube Bike Experience XL, je kunt een Cube fiets testen of je eigen fiets meenemen. Denk aan je helm, deze is verplicht!

Inschrijven Cube Bike Experience XL
Meer informatie vind je hier http://cubebikeexperience.nl/cube-bike-experience-xl

Cube Bikes 2016

Posted in Nieuws.