Backstage Series 1 – beleef de merken: Merida

backstage-banner

 

Dit jaar presenteren Velozine en Racefietsblog in samenwerking een kijkje in de keuken bij de grotere fietsleveranciers in Nederland: de Backstage Series. Als een echte VIP zie je de mensen, het kantoor, de fietsen, de assemblage, de opslag en… de échte liefde voor de fietsen.

We beginnen dit jaar met een viertal bedrijven waar we een open dag organiseren: Merida, Specialized, Trek en Cannondale. Op de dag krijg je wat ons betreft niet de standaard powerpoint presentaties, met historie, feitjes en financiën van het bedrijf. Achteraf zullen we ook geen Triviant spelen om je parate kennis te testen. Nee, we komen gezellig koffie drinken, kijken wat rond en doen vooral ook een rondje op de mountainbike of racefiets in de omgeving van het bedrijf. Fietsen met de mensen achter het merk, meer inside kun je het toch niet krijgen? Er zullen ook demofietsen beschikbaar zijn, die je tijdens de rit kunt proberen. Daarnaast zullen wijzelf, Velozine en Racefietsblog, ook aanwezig zijn en gaan we met jullie fietsen.

 

backstage-banner2

 

De eerste Backstage Serie vindt plaats op zaterdag 4 april in Apeldoorn, bij Merida. Je kunt je daarvoor vanaf nu opgeven via onderstaande link, maar wees snel, er is slechts ruimte voor 30 personen en het kost je niks!

De omgeving van het kantoor in Apeldoorn is uitermate geschikt voor een mooie ronde op de racefiets of mountainbike, met veel bos en voldoende op en af. Na afloop kun je ter plaatse douchen en kun je daarna wegdoezelen bij de open haard.

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over Merida en om met Velozine en Racefietsblog ter plekke een stuk te gaan fietsen, schrijf je dan in via het formulier achter onderstaande knop:

Inschrijven voor Backstage Serie #1

CJ

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments