Cape-Epic maakt plaats voor de N-Epic – rij hem zelf ook!

Rij epische tochten op 21 t/m 28 maart en win prijzen

In 2004 daagden ze elkaar continue uit in strijd voor een Olympisch ticket voor de xc-wedstrijd bij de Zomerspelen in Athene. Dit jaar zouden Thijs Al en Maarten Tjallingii niet tegen elkaar maar mét elkaar strijden voor winst bij de Masters bij de fabuleuze Cape Epic.

Deze maand zou de Cape Epic verreden worden, maar om bekende redenen is-ie verschoven naar oktober van dit jaar. Géén Epic was sowieso géén optie, dus rijden ze nu van 21 tot en en met 28 maart 8 vette etappes door Nederland: De N-Epic!

Trek Benelux roept iedereen op om op diezelfde dagen óók epische ritten te maken. En je kunt er leuke prijzen mee winnen…

De pandemie heeft al menig evenement de nek om gedraaid helaas. Maar steeds meer partijen zien mogelijkheden om op een later moment of onder aangepaste condities toch iets te organiseren. De Cape Epic ging vorig jaar niet door en de editie van dit jaar kon ook niet op de geplande data plaats vinden. De pijlen zijn nu gericht op een editie in het najaar. Maar veel is zekerheid voor evenementen is er nog steeds niet. Ex-prof-bikers Thijs Al (40) en Maarten Tjallingii (43) willen niet speculeren op het al dan niet doorgaan en verzonnen een alternatief als training.

21 tot 28 maart N-Epic

Als alternatief op de Cape Epic de Nederland-Epic

Met het uitblijven van grote evenementen is het soms lastig om doelen te stellen. Trek Benelux – sponsor van beide heren voor hun Cape Epic avontuur – roept iedereen op om parallel aan het N-Epic avontuur van de heren, zelf óók epische doelen te stellen en er voor te gaan. Om je daarbij te helpen kun je dikke prijzen winnen.
 

Hoe doe je mee?

Fiets tussen 21 maart en 28 maart één, twee of net als Maarten en Thijs acht epische ritten op je mountainbike. Solo of met een fietsmaatje. Het is helemaal aan jou hoe je jouw rit zo episch mogelijk maakt. Is het je langste rit ooit, rij je je favoriete trail met een nieuwe topsnelheid of rij je gewoonweg zoveel mogelijk dagen achter elkaar. Neem je smartphone onderweg mee, schiet epische foto’s en post ze op Instagram. Vermeld daarbij wat jouw rit zo episch maakt. Voeg hashtags #Nepic8 en tag @trekbikesbenelux om vervolgens mee de dingen naar onder meer een dikke Bontrager Kovee Pro wielset of een clinic van Maarten.

Check het volledige overzicht van de prijzen de blog van Trek.

Thijs Al en Maarten Tjallingii rijden de N-Epic

 

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments