Cube Flying Circus

26″ freakshow. Clown en/of acrobaat zelf meebrengen

Het circus. Een instituut dat behoorlijk over zijn hoogtepunt heen is. Toen Bassie en Adriaan met pensioen gingen en de wilde dieren werden verboden, was het wel zo’n beetje uit met de pret. Hetzelfde kunnen we – okee, de vergelijking is een béétje vergezocht – zeggen van 26″wielen: ze zijn er nog wel, maar…

Cube trekt nu een lange (clowns)neus naar die gedachte en herintroduceert de Flying Circus. Een dirtbike die, net als het origineel uit 2002, op 26″ banden rolt.

Cube belooft old skool fun, of je nu als een acrobaat de vetste tricks wilt maken, of gewoon als een clown wil rondklooien op dirt jumps, pump tracks en dual slalom banen.

De Flying Circus is alleen leverbaar als aluminium frameset in twee (lengte)maten en kost €399. Hij heeft verstelbare patten, is dus zowel geschikt voor single speed als versnellingsgebruik, een montagemogelijkheid voor een kettinggeleider en heeft, in tegenstelling tot het model uit 2002, een modern tapered balhoofdstel. Dus hooggeëerd publiek, komt dat zien, komt dat zien!

Meer informatie: www.cube.eu

Posted in Nieuws and tagged , , , .