Een heel Speciale Epic – TLD Limited edition

Met de hand geschilderd door Ome Troy himself… oké, dat nog nét niet en we hebben ook echt wel specialere pareltjes gezien uit de samenwerking tussen ‘The Big S’ en Troy Lee. Maar als je iets anders wil dan al je maatjes die ook allemaal op een Specialized Epic rijden, dan is deze frameset wellicht wat voor je.

Frameset inderdaad, want je krijgt niet alleen een frame met Specialized’s specifieke Brain-demper en het kleingerei wat daar standaard bij zit (balhoofd, zadelpenklem, steekas en interne kabelgeleiding), maar ook een Rock Shox SID met Brain-demper die eveneens door Troy Lee is meegespoten. Om het af te maken bevat de kit ook een stickerset die je Roval Control SL wielen helemaal laten matchen met dit frame.

Er zijn maar 50 stuks van deze frameset beschikbaar in Europa. De kans dat je op een toertocht naast iemand staat die er ook één heeft, is dus behoorlijk klein. Om zo speciaal te zijn mag je in de buidel tasten totdat je €5699,- bij elkaar hebt. Dat is namelijk wat je deze ‘zeer specialized’ Epic kost…

Bron: www.specialized.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments