Fietsenwinkel Mantel opent deze zomer Superstore in Rotterdam

Want online kun je niet voelen en proberen…

Mantel, een van de grootste bikeshops van Nederland is bij velen vooral bekend van online shoppen en hun blauwe mantelpakjes (nee niet deze, maar deze). Maar naast een online shop zijn er óók fysieke shops in Arnhem, Den Bosch en Utrecht. Komende zomer wordt er ook een nieuwe Superstore geopend in Rotterdam.

Mantel bikeshop

Mantel: niet alleen online, óók fysieke fietswinkel

Mantel heeft zich ten doel gesteld de beste en meest populaire fietsenwinkel van Nederland te worden. En ze kiezen daarbij bewust een strategie met zowel een uitgebreide webshop als ook ruime, fysieke winkels. Zo zal de nieuwe Mantel Superstore in Rotterdam maar liefst 5.600m2 vloeroppervlak hebben, waarop vooral complete bikes te bekijken én uit te proberen zijn. Uiteraard zal ook Mantel Superstore Rotterdam een ruim assortiment hebben aan fietskleding en accessoires. Een openingsdatum is overigens nog niet vastgesteld.

Vooral voor het kopen van complete fietsen, is de mogelijkheid om hem te in het echt te bekijken, aan te raken én uit te proberen nog steeds erg belangrijk en alleen daarom al reden genoeg voor Mantel om naast een online-winkel óók fysieke winkels te hebben. Daarnaast kun je er uiteraard terecht voor service.

Mantel Superstore Rotterdam

Mantel zoekt 50 nieuwe medewerkers

 
Mantel zoekt overigens voor deze nieuwe fietsenwinkel maar liefst 50 nieuwe medewerkers. Van storemanager tot fietsmonteurs. Je vindt alle vacatures op werkenbij.mantel.com.

Bron: www.mantel.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments