Fietsenwinkel Mantel opent servicepunt in Amersfoort

Ook al staan ze bij velen bekend als ‘die online bikeshop met die blauwe pakketten’, Mantel is méér dan alleen een online-winkel. Van oorsprong is Mantel een authentieke fietsenmaker, maar wel een die flink met zijn tijd is meegegaan. De online-winkel kwam dan ook náást en niet in plaats van de Arnhemse fysieke winkel. Met de opening van Superstores in Den Bosch, Utrecht en vorig jaar ook in Rotterdam, werken ze hard aan het doel om de beste en meest populaire fietsenwinkel van Nederland en België te worden. Nu opent Mantel een Servicepunt Amersfoort.

Mantel Servicepunt Amersfoort

Deze komende zomer wordt naast het servicepunt in De Bilt, ook een servicepunt geopend in Amersfoort. De keuze voor de provincie Utrecht is begrijpelijk; er wonen veel mensen en het heeft een schitterende achtertuin om te fietsen. Er wonen dan ook veel fietsliefhebbers. Je kan bij het nieuwe Mantel servicepunt in Amersfoort terecht voor onderhoud, reparatie of specialistisch advies. Ze hebben er een klein assortiment aan veel verkochte fietsonderdelen. Denk aan binnenbanden, verlichting en slijtdelen. Daarnaast kun je er ook je online bestellingen zonder meerprijs afhalen en kun je spullen retourneren.

Mantel Servicepunt Amersfoort

Mantel Servicepunt Amersfoort

Mantel zoekt nog een hoofdmonteur en fietsenmakers

Voor het servicepunt in Amersfoort is Mantel nog op zoek naar een hoofdmonteur. Ook zijn er nog vacatures voor fietsenmakers. Je vindt alle vacatures op werkenbij.mantel.com.

Bron: www.mantel.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments