Flanders Gravel – Gravel evenement in het hart van De Ronde

2, 3 en 4 juli 2021

Op 2, 3 en 4 juli vindt de eerste editie plaats van Flanders Gravel. Een nieuw evenement in en door het hart van de Vlaamse Ardennen.

Gedurende het weekend kun je ritten maken van 80, 120 en 160 kilometer, met de start telkens in Oudenaarden; hét vertrekpunt voor de befaamde Ronde van Vlaanderen. Je finisht nabij de bekende Koppenberg.

Flanders Classic, organisator van de Ronde van Vlaanderen, werkt voor dit evenement samen met Ltd Gravel Rides van ex-profwielrenner Laurens ten Dam. Je kan er voor kiezen om een weekend lang te gaan gravellen, of alleen zaterdag te komen rijden. Wat je in alle gevallen voorgeschoteld krijgt zijn mooie parcoursen dwars door het hart van de Vlaamse Ardennen, waarbij je kassei-beklimmingen als de Oude Kwarremont, Patersberg, Kluisberg en de Koppenberg onder je noppenbanden krijgt. Aan de finish kun je je onderdompelen in een festival met live muziek, een bike expo en uiteraard Belgisch bier.

Uiteraard wordt alles georganiseerd met inachtname van de coronamaatregelen. Mocht onverhoopt het gravelweekend in juli niet door kunnen gaan, dan heeft de organisatie 16, 17 en 18 oktober als alternatieve data achter de hand.

Kom je het hele weekend, dan zijn er voldoende plaatsen beschikbaar om je tentje op te zetten.

Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op: www.flandersgravel.cc

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments