Kei Newmen! Nu verkrijgbaar op de Nederlandse markt

Oneway Distribution, onder meer bekend als verdeler van merken als Cube, Lezyne, Juice Lubes en Fulcrum, breidt haar portfolio uit met het jonge Duitse onderdelen merk Newmen. Opgericht begin 2016 door Mick Gratz en Fabian Merz, twee ex-Syntace medewerkers, richt het merk zich op high-end fietsonderdelen in aluminium en carbon.

Het huidige programma is al behoorlijk omvangrijk met onder meer carbon en aluminium wielsets, losse aluminium velgen en naven, sturen, stuurpennen en zadelpennen. Alle producten worden in Wiggensbach, Duitsland, ontwikkeld en een aantal van de producten, zoals de naven, worden ook daadwerkelijk in de spiksplinternieuwe fabriek vervaardigd.

Daarnaast beschikt Newmen over uitgebreide testfaciliteiten en wilt zich daarmee duidelijk neerzetten als een high-end ontwikkelaar van kwaliteitsproducten. Dat wordt verder onderstreept doordat ze een crash replacement garantie bieden. Tot 3 jaar na aankoop krijg je bij schade van een Newmen component door een valpartij, 50% korting op de adviesverkoopprijs van een vervangend product.

De Newmen onderdelen zijn vanaf nu verkrijgbaar via je lokale dealer.

Meer informatie: www.newmen-components.de
Bron: www.o-w-d.nl

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments