Merida Presscamp – Official team photos

Nee, natuurlijk niet! De lol is nog steeds om zelf te proberen mooiere, creatievere foto’s te maken dan er standaard aangeleverd worden. Tijdens de ‘official team photoshoot’ krijgt iedereen de kans om ze te maken en dan nog blijft het een grote uitdaging. Of dat gelukt is? De overige fotografen hebben het me in ieder geval weer verdraaid lastig gemaakt om rider-only foto’s te maken. Na de officiële en formele presentatie vanochtend, was het vanmiddag tijd voor wat ‘on site’ actie foto’s.


Route naar de Cap de Formentor, fotolocatie van dit jaar… lekker om met je racefiets af te knallen zoals we gisteren deden, of met een gemotoriseerd voertuig naar boven te janken. Al bleek dat laatste in een touringcar wat minder spectaculair.


Wellicht dat Volkswagen volgend jaar in plaats van alleen ‘Nutzfahrzeuge‘ voor het team ook wat snelle bolides voor de pers ter beschikking kan stellen…


“Kom jongens en meisje, allemaal netjes op een rijtje…”


José Antonio Hermida in matching tenue en omgeving


De Merida 650B(ig.Seven), weapon of choice voor onze kleine amigo…


Ondřej Cink, de huidige U23 wereldkampioen… spreekt amper een woord engels, maar de verwachtingen van hem op international vlak zijn wel hoog.


Blijkbaar heeft Rudi afgelopen winter weinig ‘steekassen‘ gegeten, hij ziet er fit en klaar voor komend seizoen uit!

Tekst en foto’s: Coen de Jongh

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Lars
Editor
Lars
11 jaren geleden

Mooie foto’s, mannuh! Jullie hebben het maar slecht :-)

Matthijs
Matthijs
11 jaren geleden

Ik stel me voor dat Rudi sinds 2011 helemaal geen vlees meer eet van nondescripte afkomst (of beter nog: helemaal geen vlees)… Dus niet alleen frikandellen niet. ;)

Die Mid 9 ziet er wel uit als een fijn fietsje, clean!! Kijken of BMC er na een jaartje ook een moet bouwen voor Absalon.