Plugin’: Voorjaarsweek of -weekend in de Alpen bij MTB Verbier

Last-minute genieten van het prachtige voorjaar in de Alpen

De terugkomst van warmte, rijden in een shirt met korte mouwen… ná het werk nog het bos in kunnen zónder verlichting: het voorjaar, heerlijk! Het wakkert ook altijd weer het verlangen naar epische ritten in de bergen aan en gelukkig hoef je niet lang te wachten op mogelijkheden.

Nu de sneeuw tot de toppen is opgetrokken, begint langzaam het fietsseizoen in de Alpen op gang te komen. Met diverse vrije dagen in de agenda heb je een perfecte kans om alvast van de bergen te proeven, zónder drukte; de liften zijn nog gesloten en toeristen zijn er dan ook amper te vinden.

Bij MTB Verbier kun je dan ook om die reden rondom Hemelvaartsdag terecht voor hun openingsweek, specifiek gericht op cross country / trail bikers die een stevige klim niet uit de weg gaan. Vanuit het chalet gelegen in Versegeres, in Vallée de Bagnes nabij Verbier, zijn er diverse uitdagende en vooral mooie trips te ondernemen onder leiding van een ervaren gids. Door gebruik te maken van een bus en biketrailer wordt er bij elke rit voor gezorgd dat je nog altijd méér afdaalt dan dat je klimt.

Je kan er over twee weken terecht voor de openingsweek (7 dagen, 26 mei tot en met 2 juni) of het openingsweekend (4 nachten, 29 mei tot en met 2 juni) vanaf respectievelijk CHF 835 (circa €745) en CHF 1.265 (circa €1.075). Voor die prijs heb je een volledig verzorgde Alpen-ervaring, die ons eerder ook al uitermate goed beviel. De uitvalsbasis is het prachtige chalet van Erik en Jessica die er voor garant staan dat het je aan niets ontbreekt. Het enige dat je zelf moet doen is er naar toe reizen. Oh ja, ook het trappen en dalen zul je toch écht zelf moeten doen.

Meer informatie is te vinden op: www.mtbverbier.com. Boeken doe je via deze link.

Posted in Events, Nieuws, Routes.

Reacties

avatar