SaSuKo 2019 – Salsa’s, Surly’s en Kona’s testen

Twee weekends Fan-Test-Ic Event

SaSuKo: het testevenement van Cosmic Sports, verdeler van Salsa en Surly, in samenwerking met Kona bikes, vindt dit jaar alweer voor de 6e keer plaats. Er is immers geen betere manier om te bepalen of een specifieke fiets écht is wat je zoekt dan er zelf een rit op te maken. Dat kan gedurende twee weekends in oktober, in de bossen van Lage Vuursche en Houffalize in de Belgische Ardennen.

Net zoals de 2018 editie zullen fietsmerken Salsa, Surly en Kona aanwezig zijn. Alle drie de merken staan bekend om hun minder doorsnee (en soms meer specifiek, zeg gerust niche) aanbod. De nadruk bij Salsa en Surly zal dan ook liggen op mountainbikes en gravelgrinders en de mogelijkheden om daarmee op reis te gaan. Kona gaat echter wel de breedte in, en neemt naast de Rove NRB, Libre DL en Sutra LTD de allround Honzo DL hardtail mee, evenals de Process 134 trailbike en de Process 153 all-mountain/enduromachine.

De data en locaties voor de komende editie van het SaSuKo evenement:

  • 13 & 14 oktober – Locatie: Buiten in de Kuil van Drakenstein te Lage Vuursche. Testen kan op de mountainbikeroute rondom Buiten in de Kuil – Meer informatie vind je hier;
  • 26 & 26 november – Locatie: C & P Buitensport in Houfalize, België. Testen kan op een technisch testparcours in een prachtige omgeving. – Meer informatie vind je hier. Overnachten in een chalet of op de camping bij C&P Buitensport is mogelijk. Boeken gaat direct via C&P Buitensport.

Op beide locaties is horeca aanwezig en kun je na de inspanning nagenieten met een burger en een biertje. De deelname is zoals altijd gratis. Je moet je wél inschrijven via het online inschrijfformulier. Uiteraard is een helm en legitimatie verplicht en neem je je eigen pedalen mee!

Zoals afgelopen editie zal er ook in 2019 ge-bikepacked worden. Wil je hiervoor op de hoogte gehouden worden dan kan je dit aangeven tijdens inschrijven.

20-24.cc

Nieuw deze SaSuKo is de aanwezigheid van 20-24.cc, een uniek bikepool initiatief voor ouders die wél een goede MTB willen voor dochter/zoonlief maar niet vast willen zitten aan een berg niet langer passende fietsen. Voor een euro per inch wielmaat (jawel) per maand huur je de passende maat fiets voor je kind. Zijn ze in 2 maanden 20″ ontgroeid? Dan lever je dat fietsje in en huur je de volgende maat. Kona, leverancier van de bikes van 20-24.cc, heeft dan ook diverse kleinere maten fiets tijdens SaSuKo aanwezig om uit te proberen, waaronder de Honzo 20, Honzo 24 en Process 24.

Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden kijk je op www.sasuko.nl

Geplaatst in Events, Gravel, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments