Stabiel veel meenemen: Birzman Packman Saddle Pack

Als je voor een flinke fietsrit véél mee wilt nemen, zijn er talloze tassen te koop. Maar hoe méér je wilt meenemen, hoe kritischer de montage is. Flink wat volume en gewicht aan een paar klittenbandjes ophangen is namelijk niet bepaald bevorderlijk voor de stabiliteit. Birzman heeft z’n Packman Saddle Pack daarom voorzien van een metalen ophangbeugel, waarmee je hem veel stabieler onder je zadel hangt.

Birzman Packman Saddle Pack stabiele montage zadeltas

Birzman kennen we vooral van pompjes en slimme gereedschappen. Maar Birzman maakt veel meer dan dat, zoals dit Packman Saddle Pack met een inhoud van maar liefst 8 liter. Je kan dus op en neer naar je werk of tijdens een bikepackingtrip veel meenemen. Maar het laatste dat je wilt is dat zo’n grote zadeltas achter je op en neer zwiept als de staart van een overenthousiaste jonge hond die voor het eerst sneeuw ziet. Birzman levert de Packman Saddle Pack daarom met een roestvaststalen beugel die je rond je zadelrails bevestigd. Gecombineerd met de klittenbandjes rond de zadelpen zou het geheel dus een stuk stabieler onder je zadel moeten hangen.

Birzman Packman Saddle Pack stabiele montage zadeltas

De roestvaststalen beugel is eenvoudig aan de rails van je zadel te bevestigen. De rails van je zadel moeten echter wél rond zijn.

Het binnenwerk van de Packman Saddle Pack – zeg maar de daadwerkelijke tas – is waterproof en van het roll-top-type. Dat betekent dat je het uiteinde simpelweg oprolt en met riemen dichttrekt, ongeacht hoe vol de tas zit. Je neemt de tas eenvoudig uit door de riemen los te halen, waarbij het dragende buitenwerk van stevig ripstop-materiaal inclusief beugel aan je fiets blijft zitten. Een slimme zet, want zo kun je die 8 liter een pak eenvoudiger naast je fiets volstouwen.

De Birzman Packman Saddle Pack mét roestvaststalen beugel kost € 99,95.

De tweedelige Packman Saddle Pack bestaat uit een dragende buitentas van stevig ripstop-materiaal die je over een roestvaststalen beugel schuift en met riemen aan je zadelpen en zadel vastzet…

… en een losse, makkelijk uitneembare en waterdichte binnentas met rolsluiting en een inhoud van 8 liter.

Bron en meer info: www.birzman.nl

Geplaatst in Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments