Velozine kleding 2016!

Dit jaar bestaat Velozine 5 jaar. In dat kader presenteerden we onlangs al een opgefriste website, die ook op mobiele apparaten lekker werkt. Offline hebben we ook wat nieuws voor jullie: een compleet vernieuwd kledingpakket!

Onze vorige variant was gebaseerd op het Gulf-Racing design, ditmaal hebben we een ander oud racing design als inspiratie gebruikt: Martini Racing. In tegenstelling tot de vorige editie hebben we nu zowel een licht zomershirt voor de droge ritjes (zodat je niet gaar gekookt wordt in de brandende zon), als een donker shirt voor de meer modderige ritten (omdat niet iedereen de was-kwaliteiten van moeders geërfd heeft). Het jack lange mouw komt alleen in de donkere variant en is licht gevoerd. De set wordt gecompleteerd door een bijpassende bibshort, een baggy die Vaude speciaal voor ons levert en een paar sokken (6″ cufflengte).

VZkledingpakket2016-900

Kleding: varianten en pakket
De bestelkeuze is overzichtelijk; er zijn de volgende mogelijkheden:
1) je bestelt het complete kledingpakket, bestaande uit 1 wit zomershirt, 1 zwart zomershirt, 1 (zwart en gewatteerde) longsleeve, 1 bibshort, 1 baggy en 1 paar sokken (6″ cufflengte). Uiteraard mag je ook meerdere complete pakketten bestellen. Binnen het pakket kun je per item de gewenste maat aangeven.
2) je bestelt de losse items die je wil hebben. Je kunt daarbij kiezen uit shortsleeves, longsleeve, bibshort en sokken.

De kleding kan vanaf nu besteld worden in onze webshop.

Prijzen
We houden de prijzen van de kleding zo laag mogelijk, omdat wij graag willen dat er veel mensen in de outfit gaan rijden. Om het je daarbij zo makkelijk mogelijk te maken, sturen we de kleding gratis naar je op.

  • Short sleeve shirt wit = 50 eur (maten XS – S – M – L – XL)
  • Short sleeve shirt zwart = 50 eur (maten XS – S – M – L – XL)
  • Long sleeve shirt zwart = 60 eur (maten XS – S – M – L – XL)
  • Bibshort = 60 eur (maten XS – S – M – L – XL)
  • Sokken = 15 eur (maten 36-39 / 40-43 / 44-47)
  • Complete kledingpakket = 250 eur (maten XS – S – M – L – XL)

Maatvoering
Als richtlijn voor de maatvoering hebben we de volgende maten voor je. Let op: maten zijn gemeten op de kleding, plat op de grond en zonder de kleding op- of uit te rekken. Als we als voorbeeld de borstmaat nemen, vermenigvuldig deze met 2 en je hebt je borstomvang. Komt de maat overeen met je lichaamsmaat, dan zit deze zonder spanning om je lichaam. Is de kledingmaat kleiner, dan zit de kleding strakker. Is de kledingmaat groter, dan zit de kleding los.
Ter referentie: ondergetekende heeft zelf maat S van jersey en borstomvang 96 cm. Van jack echter maat M zodat er onder dit jack nog extra kleding past.
De kleding komt wederom van Rogelli, degenen die de vorige keer onze kleding hebben gehad, kunnen derhalve dezelfde maatvoering hanteren.

Er is zowel herenkleding dit keer als dameskleding met een meer getailleerde snit!

Raglan_Short_Sleeves_Jersey_with_SidePanel_RaceCut

Werkmap1

Besteltermijn
De besteltermijn loopt tot en met 29 april. Vanaf vandaag kun je in onze webshop je bestelling plaatsen. Na 29 april wordt de bestelling verwerkt door onze kledingleverancier, we hopen zo’n 8 weken daarna (dus eind juni) de kleding beschikbaar te hebben en naar je te kunnen sturen.

Nabestellen?
Nabestellen is niet mogelijk, op 30 april maken we de totale bestelling op en geven we die door aan onze kledingfabrikant. Wil jij deze zomer -net als al je vrienden- in onze kleding rondrijden, geef je bestelling dan echt uiterlijk 29 april door. Waarschijnlijk komt er nog wel een keer een nabestelling, maar verwacht die niet eerder in huis dan 2017.

Niet tevreden, geld terug?
Bij een webshop horen wettelijke regels. Deze kleding wordt echter speciaal voor je in de juiste maat gemaakt. Alleen als de kleding echt niet past, kan deze geruild worden, al kunnen we je niet garanderen dat je direct een passend alternatief krijgt. Meet dus je huidige kleding (en je lichaam) goed op, voordat je blind ‘ik moet altijd een L hebben’ bestelt.

Webshop

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments