Vierde editie van Michel Romen’s Bike Skills is uit

192 pagina’s mountainbike rijtechnieken

In 2011 bracht Michel Romen zijn boek Bike Skills uit. Een Nederlandstalig, helder, to-the-point boek vol met foto’s en duidelijke uitleg om je beter te laten rijden.

Inmiddels is een nieuwe, geactualiseerde versie verschenen.

Bike Skills is inmiddels toe aan zijn vierde druk. En zoals het met bikes gaat, gaat het ook met rijtechniek: die evolueert. Daarom dat de vierde druk dan ook uitgebreid is met nieuwe inzichten en herziene tips om je beter te laten biken. Inmiddels heeft het boek ruim 600 foto en afbeeldingen verdeeld over 192 paginas, waarbij zowat elk hoofdstuk een update heeft gekregen.

Wij vonden het destijds al de moeite; de stappenplannen zijn uitgebreid, logisch en inzichtelijk. Je kan er perfect stap-voor-stap nagaan hoé je je nieuwe skills eigen maakt. Het is dan ook niet voor niets dat dit boek door talloze instructeurs wordt gebruikt en aanbevolen wordt bij diverse instructeursopleidingen.

Hoewel het boek dus geheel vernieuwd en uitgebreid is, is de prijs hetzelfde gebleven. Je koopt de vierde uitgave van het boek Bike Skills – Mountainbike Rijtechnieken van Basics tot Masterclass voor € 25,95. Je bestelt hem online via www.bikeskills.nl.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments