Vittoria zoekt 500 testers!

Ga als één van de eersten op pad met nieuwe banden!

Als onderdeel van hun ontwikkelingsprogramma is de Italiaanse banden- en wielenfabrikant Vittoria op zoek naar 500 fietsers die deel willen nemen aan een testprogramma. Met de hashtag #VittoriaTester wordt de campagne uitgerold en je deelname is afhankelijk van hoeveel je fietst én hoe actief je bent op sociale media en het bereik dat je daarmee hebt. Het is zodoende dus óók een marketingcampagne…

Het merk timmert hard aan de weg en steekt flinke tijd in de ontwikkeling van rubbercompounds. Hun speerpunt is de toepassing van grafeen, waarmee – naar Vittoria’s zeggen – er géén compromissen gemaakt hoeven te worden tussen rolweerstand, gewicht, sterkte en duurzaamheid.

Na je aanmelding – via deze link – ding je mee om als één van de eersten op pad te gaan met prototypes en/of voorseriebanden voor je racefiets, gravelbike, cyclocrossfiets of mountainbike. Naast het actief delen van je ervaringen op sociale media, zal vraagt Vittoria je ook om gedetaileerd verslag te doen via een digitaal enquêteformulier zodat ze de feedback kunnen meenemen in de productontwikkeling.

Aanmelden kan tot 23:59 uur op 16 januari. De winnaars worden per email op de hoogte gebracht van hun selectie voor het testprogramma.

Bron: www.vittoria.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments