Winactie | Ride and Shine: Word jij fietscleaner van de maand?

In ons compacte landje hebben we toch behoorlijk veel mountainbikeroutes. Vlak, met wat hoogteverschil, slingerend, recht… en tegenwoordig zelfs in de koude natte dagen niet extreem blubberig. Maar je bike schoonhouden? Dat is best een uitdaging. Maar je bike vies in de auto leggen voor de rit naar huis? Dát hoeft steeds minder vaak. Immers: bij veel mountainbikeroutes staat nu een Bike Cleaner. En als je die gebruikt én er een creatieve foto van maakt, maak je nu kans op prrrrrijzen, prrrrrijzen, prrrrrijzen…

Sinds afgelopen jaar vind je bij steeds meer mountainbikeroutes door heel Nederland een schoonmaakstation van Bike Cleaner. De eerste Bike Cleaner werd geplaatst in Ede, maar inmiddels staan er verspreid door heel Nederland achtien schoonmaakstations. Zo hoef je nooit een vieze fiets ín je auto te leggen. Of thuis nóg grondiger te poetsen omdat je hem achterop de auto mee terug nam en het vuil inmiddels flink is ingedroogd. Maar er is nóg een reden om de Bike Cleaner te gebruiken; je kan er namelijk prijzen mee winnen!

Bike Cleaner winactie 2023

Ride and shine: word fietscleaner van de maand

Bike Cleaner start samen met Cube Bikes Nederland opnieuw met de Ride and shine-campagne; een winactie op social media. Elke maand maak je kans om Fietscleaner van de Maand te worden. Een eervolle titel en in de aandacht staan op social media is leuk, maar nóg leuker (of praktisch vooral) is dat je tien gratis afspuitbeurten bij de Bike Cleaners verspreidt door het land wint. En daarnaast krijg je 100 euro aan Cube-goodies.

Bike Cleaner Cube Bikes winactie

Wat moet je doen om kans te maken?

Meedoen aan de winactie is makkelijk:

  1. Stap op de fiets en maak aan het einde van de rit je fiets schoon bij één van de Bike Cleaners;
  2. Maak een creatieve foto of video en post deze als story op Instagram of Facebook;
  3. Tag @cubebikesnl én @bikecleanerstation.

Overigens hoef je beslist géén Cube te hebben en/of op de foto te zetten; iedereen die meedoet aan de winactie maakt kans om Fietscleaner van de maand te worden.

Kijk op bike-cleaner.nl voor alle locaties.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments