Zaterdag 17 augustus 2019: Trek Fandag

Voorheen Trek World

Inmiddels traditiegetrouw toont Trek in augustus haar volledige programma fietsen en accessoires voor het nieuwe modeljaar aan dealers, tijdens een evenement bij het kantoor van Trek Benelux. Tot de vorige editie ging dat door het leven als Trek World, waarbij de deuren op zaterdag ook open stonden voor consumenten. Dat recept verandert niet, de naam echter wel: de consumentendag wordt de Trek Fandag.

Dit jaar vindt de Trek Fandag plaats op zaterdag 17 augustus.

Trek Benelux is gehuisvest op het Bouw & Infrapark in Harderwijk, waar tijdens de Fandag een showroom van bijna 1.000 m2 ingericht is, zodat je de nieuwste racefietsen, (e-)mountainbikes, e-bikes en stadsfietsen goed kan bekijken. Een greep uit de collectie is ook goed te testen in de omgeving van het evenement.

Treks onderdelen- en accessoiremerk Bontrager toont ook haar nieuwe collectie wielerkleding en accessoires. Als blikvanger meldt Trek met enige trots haar collectie Project One fietsen: unieke Trek-fietsen in speciale uitvoeringen en de meest extravagante laksoorten die je je kunt voorstellen.

Waar en wanneer?

Zaterdag 17 augustus
Trek Benelux, Ceintuurbaan 2-20C, 3847 LG Harderwijk.
Van 10.00 uur – 15:00 uur

Meld je aan

De Trek Fandag is gratis te bezoeken, maar omdat het aantal toegangskaarten gelimiteerd is, is aanmelden aan te raden. In ruil voor je ticket krijg je een gratis consumptie en leuke goodie op de dag zelf.

Bron: www.trekbikes.com

Posted in Events, Nieuws and tagged , , , , .

Reacties

avatar