BC Bike Ride North: De ultieme mountainbike vakantie

Dromen kent geen prijs, of toch wel?

Dromen van een mooie mountainbike vakantie doen we allemaal wel eens, toch? Dat geldt ook voor de organisatoren van één van de mooiste meerdaagsen ter wereld: de BC Bike Race. Zelf die-hard bikers, droomden zij van de ‘ultimate roadtrip experience’. En die bieden ze nu – met ‘BC Bike Ride North’ als titel – aan voor 100 bikers.

Het is een heuse roadtrip van 1.800 kilometer in 7 dagen, waarbij er gemountainbiked wordt op verschillende plekken in het noordelijke deel van British Columbia, Canada. De roadtrip begint in Vancouver en eindigt in het Great Bear Rainforest aan de kust van de Grote Oceaan. En nee, deze kilometers maak je niet alleen maar op je fiets. De BC Bike Ride crew neemt je per vliegtuig, trein en bus mee naar 14 van de mooiste trails in 6 verschillende gebieden. Slaapplaatsen, eten, kampvuren, bier en relaxte atmosfeer zijn inbegrepen.

Op diverse lokaties zal de crew de trails toelichten, waarna je de mogelijkheid hebt om de trails en secties geheel naar eigen inzicht aan elkaar te rijgen tot je eigen avontuur. De nadruk ligt op de algehele beleving. Mountainbiken Canadian style.

BCBike02

Sommige dingen… blijven dromen

Mocht je je aangesproken voelen en denken ‘dat wil ik ook!‘ dan zul je snel moeten zijn. 7 februari zal om middernacht (9:00 am PST) de inschrijving voor deze roadtrip geopend worden. Mountainbiken Canadian style is alleen wel behoorlijk prijzig… Deze droom van een mountainbike vakantie kost maar liefst 3.999,- Canadese Dollars (circa €2.850). En dat is exclusief vliegticket naar Vancouver. Daarbij is er een limiet van 100 deelnemers. Sommige dingen… blijven dromen, right?

Gelukkig hebben we in elk geval foto’s en een video om de droom in stand te houden…

BCBike01

Meer informatie vind je op: BC Bike Ride North

Geplaatst in Events en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments