Video vrijdag: 2019 recap

Een Video Vrijdag met gemengde gevoelens ditmaal. Vandaag werd bekend dat ook het WK mountainbike in Albstadt niet op de geplande datum door kan gaan. Ook de rits met World Cups daarvoor, zowel XC als DH staan momenteel op ‘postponed‘ of ‘cancelled‘ aldus de UCI. Het was inmiddels ook al duidelijk dat we dit jaar geen Mathieu van der Poel als Olympisch Kampioen gaan krijgen en de eerste EWS races waren ook al uitgesteld tot nader order. Toch geeft deze setting de gelegenheid om de recente historie eens her te beleven, want in deze snelle digitale tijd, lijkt het wel alsof successen van gisteren sneller vergeten worden dan de stof van het tentamen dat je nog even op de laatste avond erin hebt gestampt.

Vijf jaren Enduro World Series: 2014-2019… dat is inmiddels een hele mooie tijd om op terug te kijken. Waarschuwing: 24 uur non-stop uitzending :-)

Als Rob Warner en Claudio Caluori van enthousiasme over elkaar struikelen, dan weet je het wel! Dit was de spannendste DH race van afgelopen seizoen.

Dé XC race van afgelopen seizoen… Zijn Amstel Gold overwinning was een bizarre, maar de overwinning daarna in Nove Mesto daar genoot hij echt met volle teugen van!

En voor het dames-mountainbiken was Vallnord en de overwinning van Anne Terpstra natuurlijk het hoogtepunt van het jaar.

Geplaatst in Specials en getagd met .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments