Video vrijdag: home edition

Je kunt je in deze tijden laten beperken of juist denken in mogelijkheden. En dat dat laatste echt wel kan, dat bewijzen onderstaande video’s wel weer. Je skills verbeteren kan bij wijze van spreken in je keuken nog, je fiets onderhouden daar ga je ook echt profijt van hebben en misschien heb je nog wel ergens een oude mountainbike waar je vanaf wil, maar die zwaar verouderd is. Opbouwen dat ding, want voordat de sportscholen open mogen, zijn ook die oudjes nog geld waard omdat iedereen tegenwoordig wel op de Nederlandse trails lijkt te rijden.

Bernard Kerr en zijn mechanic vermaken zich in lockdown-UK nog allerbest met hun nieuwe (…) Rolls Royce en de E-bikes

Jolanda Neff op de crossmotor deel 2… waarschijnlijk kan ze daarmee dit jaar nog behoorlijk lang oefenen.

Brendan Fairclough gaat ook lekker door met zijn thuis-quarantaine en heeft deze week een Danny Macaskill edit op willen nemen… met de nadruk op willen en gebroken voorruit.

Moeilijke trails rijden? Jesse Melamed heeft vanuit zijn perspectief nog wel wat tips. Alleen voordat je deze daadwerkelijke trails zelf kunt rijden, zijn we wel een poosje verder.

En voor het geval je hem nog niet gezien had: Fabio Wibmer heeft weer een briljante en humoristische video in elkaar gezet

Geplaatst in Specials en getagd met .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments