Video zaterdag: Vlaanderen

Een ietwat andere video vrijdag dan jullie gewend zijn. Allereerst is het inmiddels zaterdag en kunnen we dus spreken van een Video Zaterdag. Ten tweede staat er morgen een dijk van een klassieker op het programma. Ja! Zullen de marathonrijders roepen, de Hel van Groesbeek natuurlijk. Ja, die vind morgen inderdaad ook plaats. Maar dé wedstrijd van morgen is natuurlijk de Ronde van Vlaanderen, misschien wel de voorjaarsklassieker met het hoogste aanzien. De vraag is daarbij niet zozeer wie er gaat winnen, maar of er een wielrenner, een veldrijder of een (ex-)mountainbiker gaat winnen!

Volgens de redactie van NU Sport is Van der Poel de te kloppen man morgen.

FloBikes deed een rondje langs de teammanagers, wat zij denken dat Mathieu’s kansen zijn.

We gaan het morgen zien of het multitalent deze voorjaarsklassieker op zijn naam gaat schrijven (zodat hij zich daarna volledig kan richten op de aankomende World Cups en het duel daarin met Nino Schurter).

Over World Cup’s gesproken, de Eliminator World Cup is al begonnen. Afgelopen weekend vond de 2e race plaats in Barcelona, met daarbij een hoofdrol voor een andere Nederlandse topper: Jeroen van Eck

En als afsluiter, de Hel van Groesbeek, een verslag van de wedstrijd 2 jaar geleden… als lekkermaker voor iedereen die zich dit jaar niet ingeschreven had ;-)

Geplaatst in Specials en getagd met .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments