10 & 11 mei: Papendal Bike Event

Nog geen fietsplannen voor aankomend weekend? Geen nood, reis af naar Papendal voor het Papendal Bike Event! Dat is in het weekend van 10 en 11 mei dé plaats waar je als fietsliefhebber moet zijn. Of je van BMXen, mountainbiken, racefietsen of al die disciplines houdt: alles vind je komend weekend op het Nationaal Sportcentrum, het terrein van de NOC*NSF.

Tijdens het evenement kun je deelnemen aan diverse activiteiten zoals diverse MTB-Clinics, waarbij je onder meer de nagebouwde rock garden van het Olympische MTB parcours van 2012 kan proberen te rijden. Daarnaast kun je je rijtechniek verbeteren met behulp van de aanwezige KNWU trainers.

UCI BMX Supercross World Cup
Gedurende het weekend vindt voor de vierde keer de UCI BMX Supercross World Cup plaats. Nationale en internationale toppers van formaat zullen op de imposante BMX baan strijden in diverse categorieën: spektakel gegarandeerd!

papendal06

Er wordt nog meer geraced! Zo zal ook het NK Team Relay plaats vinden en wordt er voor het eerst een NK Eliminator georganiseerd.

Voor de wielerliefhebbers onder ons kan er op zaterdag een toertocht van 60, 120 of 160 kilometer verreden worden.

Bike Expo
Het gehele event wordt opgeluisterd door de Bike Expo waar verschillende fabrikanten en toeleveranciers de laatste nieuwigheden ten toon zullen stellen. Bij alleen kijken hoeft het niet te blijven: Specialized’s Test The Best biedt je de mogelijkheid om diverse mountainbikes en racefietsen te testen.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op: www.papendalbikeevent.nl

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments