12 en 13 maart: Trek testdagen in Kluisbergen, België

Onlangs gingen wij met een delegatie lezers van Velozine.nl en Racefietsblog op bezoek bij Trek in Harderwijk. Was je er niet bij? Geen probleem, dan komt Trek naar jou toe! Althans, als je in Kluisbergen, België woont. In dat geval: gefeliciteerd met uw mooie woonplek! Woon je er niet, maar wil je alsnog graag op een dikke Madone, Domane of Émonda racefiets, of op bijvoorbeeld een Top Fuel, Stache of Procaliber de locale offroad ronde uitproberen, dan ben je alsnog uitgenodigd.

Inschrijven voor dit testevenement doe je via je lokale dealer.

Voor verdere details, zie hier onder het persbericht:

Trek organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 maart een MTB, Race en RIDE+ elektrische fietsen testdagen in Kluisbergen (B), specifiek voor consumenten. Niet alle modellen en framematen staan altijd bij de Trek dealers, daarom is dit een uitgelezen mogelijkheid om je droomfiets te testen. Omdat er een gelimiteerde hoeveelheid testfietsen en maatseries zijn, is de inschrijving op basis van beschikbaarheid. Het aanmelden voor beide dagen geschied dan ook via jouw Trek dealer.

Mountainbikes testen zal plaatsvinden op het MTB-parcours van Kluisbergen. Hier is een ronde van +/- 5 km uitgezet.
Het testen van een racefiets is in groepsverband onder begeleiding van Trek medewerkers. Er wordt een ronde van +/- 30 minuten gefietst. Een RIDE+ elektrische fiets testen gebeurt op eigen gelegenheid.

Op de locatie in Kluisbergen verzorgt Trek voor een kleine versnapering en is er koffie en thee voor de testrijders. Wacht niet en meld je snel aan bij de dealer bij jou in de buurt en als je komt vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te brengen.

TrekTestdag_Kluisberg01

Bron: www.trekbikes.com

JB

Posted in Events.