Velozine & Merida Summer Ride

Wil je je fietsskills verbeteren en tegelijkertijd eens wat andere fietsen proberen? Dat kan geregeld worden, wij organiseren namelijk op zaterdag 23 september een Summer Ride bij Allride in het duitse Wilsum in samenwerking met Merida Bikes.

Na een korte introductie en gaan we achtereenvolgens verschillende clinics volgen (rockgarden, drops, bochtjes…) om daarna het zojuist geleerde in praktijk te brengen tijdens een kort ritje door de omgeving. In principe volg je de clinic op je eigen fiets, Merida heeft gedurende de dag enkele verschillende testfietsen beschikbaar. Mocht je een specifieke fiets willen uitproberen die dag, laat het ons dan weten!

Programma

 

  • 12.00-12.30 Aankomst in Wilsum (Duitsland) met koffie/thee/koek
  • 12.30-13.00 Verdeling in groepen
  • 13.00-15.00 Clinics in verschillende groepen
  • 15.00-17.00 Rustig ritje door de omgeving om het zojuist geleerde in praktijk te brengen
  • 17.00 Afsluiting met BBQ

Uiteraard willen we graag weten wie er komen, zodat de catering en testfietsen daarop aangepast kunnen worden. Inschrijven voor deze dag doe je daarom door (gratis) tickets hieronder te bestellen. Het aantal aanmeldingen is beperkt tot 25.

Inschrijven doe je hier!

http://allridemountainbike.com
http://www.merida.nl

Posted in Events.
  • Ward Vissers

    Ingeschreven. Het zou mooi zijn als ik de One-Forty 800 zou kunnen testen :)