1, 2 en 3 maart: Bike MOTION Utrecht

Over krap 3 weken vindt de Bike MOTION plaats in de Utrechtse Jaarbeurshallen. Voor het tweede jaar op rij in het voorjaar in plaats van het najaar, omdat veel fietsers dán namelijk hun nieuwe spullen scoren.

Ook dit jaar wordt de Bike MOTION tegelijkertijd georganiseerd met de Fiets- en Wandelbeurs en de E-Bike Experience – elk in een eigen hal. Dat had vorig jaar al een positief effect op de stands en de invulling. Het was allemaal nét wat meer gefocust.

De tweede Bike MOTION ‘nieuwe stijl’ vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart.

Vorig jaar had de verschuiving in de kalender en de aangescherpte focus tot gevolg dat het aantal deelnemende bedrijven en merken was toegenomen. Hoewel de stands wel wat kleiner uitvielen dan voorheen, vonden we beduidend meer mooi spul dan in de jaren er voor. Als je toch wat e-bikes wilde zien, kon je in de aangrenzende hal terecht met hetzelfde entreeticket. Dat is dit jaar niet anders.

De exposantenlijst is wederom behoorlijk groot. Zoals gebruikelijk worden er ook talloze activiteiten georganiseerd.

Een terugblik naar 2018. Meer video’s met onze Extra Lars vind je hier.

Verder kun je -naast een berg mooie nieuwe fietsen, kleding en accessoires- genieten van lezingen, kun je een bike fitting laten uitvoeren of kun je je laten voorlichten over trainen en voeding. Het ‘ambachtsplein’ is al jaren een succesnummer en ook dit jaar zal dat een prominente plek innemen. In Hal 11, tot slot, is ruimte gereserveerd voor het meest exclusieve en exotische spul.

Ook dit jaar is er een indoor testparcours waar je verschillende (e-)mountainbikes kunt testen. In samenwerking met Staatsbosbeheer kan dat testen indoor óók in het groen: er wordt namelijk in samenwerking met Staatsbosbeheer een echt bos gecreëerd! Er is zelfs een boswachter aanwezig die je meer kan vertellen over het bos!

Programma en entree

Openingstijden
Vrijdag 1 maart: 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 2 maart: 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 maart: 10:00 – 17:00 uur

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Entreekaarten
Online verkoop tot 1 maart 2019: €12,50
Dagkaart aan de kassa: €16,00
Kassakaart voor de vrijdagavond (geldig vanaf 17.00 uur): €5,00
Kinderen tot en met 15 jaar: Gratis (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs)

Meer informatie en online ticketverkoop: www.bikemotionbenelux.nl

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments