5 oktober: Pivot Cycles Testdag in Ermelo

Het nadeel van een exclusief fietsmerk is dat je er soms zelf nogal wat moeite voor moet doen als je er één wilt hebben. ‘Try before you buy’ zit er dan ook niet echt in.

Mocht je echter een Pivot in het vizier hebben, dan heb je nu mazzel. Het merk wordt namelijk sinds kort in Nederland verdeeld en op zaterdag 5 oktober komt de demovloot van het Amerikaanse fietsmerk naar Nederland!

Pivot Cycles was één van de eersten die met het -inmiddels- befaamde veersysteem van Dave Weagle de markt op kwam. Nog steeds is dat hét veersysteem waar het rond pivoteert (…). Tijdens de Testdag zal deze Mach SL met Fox’ Live suspension er ook zijn!

Een truck met 25 Pivot’s staat die dag bij Perima Cycling in Ermelo geparkeerd voor de Pivot Testdag. Onder deskundige supervisie van Wim en Kevin van Perima Cycling worden de testfietsen afgestemd op jouw voorkeur, zodat je ze in de omgeving goed kunt testen op een uitdagend testrondje.

De testvloot bestaat uit:

  • Pivot Cycles Trail 429 – Trailbike
  • Pivot Cycles Mach 4 SL – Cross country/trail full suspension
  • Pivot Cycles Less – Cross country hardtail
  • Pivot Cycles Vault – Gravelbike
  • Pivot Cycles Firebird 29 – Enduro
  • Pivot Cycles Shuttle – eMTB

Het deelnemen aan de Pivot Cycles Testdag is gratis, maar om teleurstellingen te voorkomen, wordt je verzocht je deelname én je gewenste testfiets door te geven aan Perima Cycling. Vergeet daarbij ook niet de framemaat te vermelden.

Wanneer en waar

Wanneer: Zaterdag 5 oktober, van 10:00 tot en met 16:00 uur

Waar: Boshuis Drie, Sprielderweg 205, 3852 MK Ermelo

Meer informatie: Facebook event pagina en Perima Cycling.

Geplaatst in Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments