Backstage Series 4: beleef de merken – Trek

backstage-banner


De laatste van de Backstage serie van dit jaar komt er aan: op vrijdag 20 november gaan we Backstage bij Trek bij hun nieuwe uitvalsbasis in Harderwijk. Samen met de collega’s van Racefietsblog bieden we jullie wederom de mogelijkheid om te zien wat er schuil gaat achter het merk door er simpelweg eens te gaan kijken!

Eerder dit jaren waren we te gast bij Merida en Specialized. De backstage dag bij Cannondale ging wegens drukte en ziekte aldaar helaas niet door, maar daar nemen we volgend jaar zeker revanche op.

embatty

Het nieuwe kantoor van Trek in Harderwijk ligt letterlijk tegen de Veluwe aan, dus aan een mooie omgeving en dito paden geen gebrek. Alles is aanwezig om er een leuke dag van te maken, maar neem voor de zekerheid je overschoenen en regenjack maar mee. Je hebt de keuze uit de volgende testfietsen die middag: Procaliber 9.8 SL, Lush SL, Top Fuel 9.8 SL, Stache 9, Fuel EX9 en voor degenen die twijfelen aan de eigen conditie zijn er ook nog Powerfly+ 7 FS fietsen beschikbaar.

Het programma op vrijdag 20 november is als volgt:

12.30 uur Aankomst
12.31 uur Koffie!
12.40 uur Welkomstwoord door Velozine en Racefietsblog.nl
12.45 uur Trek aan het woord
13.15 uur Omkleden, fietsen afstellen en vertrek
15.45 uur Terug. Douchen, ontspannen, hapje, drankje
16.30 uur Einde programma, huiswaarts!

Per persoon kan er één ticket aangevraagd worden, helemaal gratis natuurlijk. Wil je met meerdere personen deelnemen, zorg dan dat iedereen zich apart registreert en zet dan even bij de opmerkingen met wie je gaat of gebruik daar een groepsnaam zodat we weten dat jullie bij elkaar horen. Ook kun je al aangeven (op basis van beschikbaarheid) op welke testfiets je die middag wilt fietsen. Er is plaats voor maximaal 16 mountainbikers en 16 wielrenners.

Eventbrite - Backstage bij Trek met Velozine en Racefietsblog.nl

CJ

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments