Bike MOTION 2015 – Video report 5: 11Ants, WereldpruMier!

Zeg eens eerlijk: Hoeveel nieuws heb jij gezien op Bike MOTION? Écht nieuws, nieuws dat je online nog niet in een persbericht of beursreportage langs zag komen?

Weinig hè? Het meeste 2016 spul is immers al lang geïntroduceerd en besproken.

Des te bijzonderder is het dat er dit jaar op Bike MOTION een fiets stond, die niet alleen heel uniek, maar ook he-le-maal vers is. Daarnaast óók nog eens high-end én van een Nederlandse fabrikAnt.

Toegegeven, de mannen van 11Ants – want over dit eigenwijze merk gaat het – hebben hun nieuwste creatie “mAntis” online al wel in larve-stadium getoond, maar de fiets zelf is letterlijk pas enkele dagen voor de beurs ontpopt. De persfoto’s waren nog niet eens gemaakt! Mocht je hem gemist hebben: verlekker je aan deze fAntastische fiets (en de overige miertjes) in het volgende filmpje.

We spraken al eerder met de constructeurs van de mAntis over dit project, onder meer over het bijzondere exAntrische hoofdscharnierpunt van de achtervork. Daarover in een later artikel meer. Hopelijk als onderdeel van een uitgebreide review, want dat dit moAntster moéten we testen. Snel, pak de mierenlokdoos!

Klik HIER voor alle reportages van de Bike MOTION.

Tekst: Lars Vogelenzang
Video: Lars Vogelenzang, Dennis Jöris en Jeroen van den Brand

p.s. Helaas voor 11Ants… BMC’s Teamelite ging er met de Bike Motion Award voor beste mountainbike vandoor. BMC, gefeliciteerd!

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments