Cannondale levert nu direct aan consumenten

Direct-to-home namens de dealer

Het zijn bijzondere tijden en dat heeft effect op iedereen. En terwijl veel bikeshops praktisch beschouwd niet veel volk meer over de vloer krijgen, gaat de verkoop van fietsen gewoon onverminderd door. Sterker nog; de fiets is een populaire aanschaf tijdens deze Corona-crisis!

Om haar dealers bij te staan levert Cannondale namens dealers vanaf nu rechtstreeks aan de consument. Direct-to-home noemen ze dat.

Cannondale heeft de voorbije week een ‘direct-to-home’ optie uitgerold voor haar dealers en consumenten. Juist, voor beiden. Want in tegenstelling tot ‘direct-to-consumer’, wordt hierbij de dealer niet gepasseerd. Cannondale heeft een sterk dealernetwerk en wenst dat ook te behouden. Om in deze rare tijden zowel dealers als consumenten bij te staan, is ‘direct-to-home’ vooral een praktische optie voor de logistiek.

Cannondale introduceert Direct-to-home optie

Waar je normaal naar je Cannondale dealer toe zou gaan om bijvoorbeeld je nieuwe Habit of misschien wel die vermeende nieuwe Scalpel te bestellen én later op te halen, kun je dat nu geheel vanuit huis afhandelen.

Je bestelt bij je dealer via de telefoon of via mail de gewenste fiets, waarna de dealer hem bestelt bij Cannondale. Vervolgens wordt de fiets vanuit Cannondale’s magazijn rechtstreeks bij de consument afgeleverd. Elke fiets wordt zo goed als rijklaar afgeleverd; de laatste montage instructies zijn in de doos inbegrepen.

Bron: www.cannondale.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments