Lezyne breidt GPS platform uit met Komoot en Relive

Upgrade je huidige Lezyne met meer functionaliteit

Het aanbod aan GPS-computers van Lezyne is inmiddels fors. Van compacte modellen die je rit nauwkeurig registreren tot uitgebreide modellen met navigatie. Je ritdata bekijken en routes plannen kon al via Lezyne’s eigen Roots applicatie. Koppeling met de populaire Strava app was ook al mogelijk, net zoals met TrainigsPeaks en Today’s Plan.

Nu breidt de Amerikaanse aanbieder de opties voor connectiviteit nóg verder uit. Je kan je Lezyne GPS computer nu óók aan de routeplanner Komoot koppelen én je route herbeleven via de koppeling met Relive.

De upgrade is beschikbaar voor Lezyne GPS-modellen uit de ‘Year 10’-serie (2017) of jonger. En daarmee heeft je computer gratis nog méér functionaliteit. De koppelingen met Komoot en Relive verlopen via je Lezyne Roots-account via je computer of via de Lezyne Ally-app op je telefoon.

Lezyne Komoot upgrade

Komoot is een online navigatie-tool waarmee je gemakkelijk nieuwe routes kunt genereren voor je volgende fietsrit. Van de snelste verbinding tussen twee punten, tot een verrassingsrondje voor je volgende bikepacking-avontuur. Komoot is ook een groot sociaal platform waar je je ritten kunt delen en ritten van anderen kunt zoeken en downloaden. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 10 miljoen gebruikers aangesloten. Via Lezyne’s Ally-app verzend je eenvoudig draadloos de routes die je met Komoot maakt naar je Lezyne GPS. De navigatie gaat zoals voorheen; je krijgt turn-by-turn instructies en bij de uitgebreidere modellen van Lezyne zal de route ook op de overzichtskaart zichtbaar zijn.

Lezyne Relive koppeling

Met de Relive-koppeling kun je je gereden rit digitaal in 3D herbeleven en je avontuur ook met anderen delen. De animatie van je rit wordt samengesteld met de data die je via je Lezyne-GPS creëerde én gekoppeld aan foto’s die je onderweg maakte.

Bron: ride.lezyne.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments