De ultieme Bike Battle & Wichman wereldkampioen afterparty

Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan?! Zo redeneren ze volgens mij in de Achterhoek en Joost Wichman is daar geen uitzondering op. Na het behalen van zijn wereldkampioenen titel vond hij het een mooie aanleiding voor een feestje. Locale disco ‘De Radstake’ werd gebeld en voor wat extra ambiance werd de houten pumptrack van Icycle geregeld.

Dit alles resulteerde in The Ultimate Pumptrack Bike Battle, waar verschillende pro-riders en minder-pro rijders tegen elkaar strijden om de titel van Ultimate Pumptrack King. Niemand minder dan Michiel van der Heijden, Jurg Meijer, Jelle van Gorkom, Guido Tschugg, Tomas Slavik, Michael Marosi, Ralph Naf, Johannes Fischbach en natuurlijk Joost zelf zijn enkele van de rijders die deze avond zullen ‘optreden’ op de mini-pumptrack. XC-ers dus uiteindelijk tegen DH-ers, 4X-ers en misschien komen er ook nog wel een paar wielrenners hun kunsten vertonen.

De-ultieme-Bike-Battle-2013

Wil je erbij zijn, dat kan. De avond/nacht is namelijk tevens het officiële Joost Wichman wereldkampioen feestje en iedereen die de sport een warm hart toedraagt is daarbij van harte welkom. De Radstake heeft een capaciteit van 3000 personen, dus komt allen! Met een beetje mazzel krijg je misschien wel een biertje van Joost zelf…

Wat algemene informatie:
Datum: 23 November 2013
Locatie: Discotheek “De Radstake”
Adres: Twenteroute 8, 7055 BE Heelweg, The Netherlands
Deuren open: 22:00 uur
Pump track race start: 23:00 uur

Meer info en aanmelden op Facebook!

CJ

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments