Dit najaar: Test the Best – Specialized demotoer

Onlangs trok Specialized het doek van de vernieuwde Epic cross country full suspension die formeel voor modeljaar ’18 te boek staat. Tegelijkertijd introduceerde ze de nieuwe Chisel; een high-end aluminium hardtail frame opgebouwd met een aantal unieke buisvormen en verbindingen die het tot een lichtgewicht frame maken voor ‘performance for the people’, zoals Specialized het zelf aankondigden.

Deze twee nieuwe modellen zijn slechts een greep uit de nieuwe collectie van 2018 van het Amerikaanse merk. Ze zullen in de komende periode hun weg naar een showroom in jouw buurt vinden, maar je kan er ook al eerder kennis mee maken tijdens de Specialized Day die wordt gehouden op het Europese hoofdkantoor in ’s-Heerenberg op zondag 17 september.

Die dag is meteen de kick-off van een nieuwe serie ‘Test the Best’; de demotoer van Specialized. De demovloot bestaat dit jaar uit meer dan 100 splinternieuwe fietsen die je naar harte lust kunt uitproberen. In totaal zijn er 7 demodagen verspreid gepland over Nederland en België op 4 verschillende locaties. Bij de editie in Oudenaarde, België, zullen er alleen racefietsen te testen zijn. Op de overige dagen kan er zowel op als naast de weg getest worden met smal, breed en nog breder rubber. Deelname is geheel gratis, maar je moet je vooraf wel even inschrijven.

Kalender en locaties

17 september Specialized Day ‘s-Heerenberg, Nederland
30 september – 1 oktober Test the Best ROAD Oudenaarde, België
14-15 oktober Test the Best ROAD & MTB Schoorl, Nederland
28-29 oktober Test the Best ROAD & MTB Lichtaart, België

Inschrijven doe je via: www.specialized.com/nl/nl/test-the-best

Bron: www.specialized.com

Posted in Events, Nieuws and tagged , , , , .