Dit weekend: Papendal in het teken van fietsen!

Komende dagen wordt het weer zonnig en warm weer en je weet wat dat betekent: allerlei vrienden die je Facebook tijdlijn volspammen met compulsieve BBQ foto’s. Als je dat (Facebook of het BBQ-en) helemaal beu bent en erop uit wilt, dan moet je dit weekend op Papendal zijn. Daar vind namelijk vanalles plaats wat wij leuk vinden!

BMX Supercross World Cup

Het hoofdevenement van het weekend is van oudsher de BMX Supercross World Cup die op zaterdag en zondag verreden wordt. Uiteraard zijn de wedstrijden ook via een livestream op youtube te kijken, maar in het eggie is net even wat spectaculairder. En als je Koningsdagkleren nog niet naar zolder verdwenen zijn, dan kun je die hergebruiken om de Nederlanders hier aan te moedigen.

Meer informatie: www.bmxpapendal.nl

Holeshot Pump Straight Challenge

Wiggy Wichman staat met zijn organisatie ook dit jaar weer op het terrein, ditmaal met een straight rhythm pumptrack voor 4 rijders parallel. Pumptrack meets 4-cross meets BMX meets… enfin…

Om het extra aantrekkelijk te maken, mogen de eerste 100 inschrijvers gratis meedoen en die dag (zaterdag) ook nog eens aansluitend naar de BMX Supercross! De wedstrijden worden verreden in 3 leeftijdscategorieen. Inschrijven kan via info@bepumped.eu

Enige wat je overigens nodig hebt om mee te doen, zijn een fiets en een helm.


Meer info: www.bmxpapendal.com/side-events/holeshot-pump-challenge

Holland Classic Wieler event

Toch liever zelf een flinke tocht maken? Ook dat kan, zowel op de racefiets als op de mountainbike zijn er diverse tochten mogelijk. Na afloop kun je uiteraard weer relaxen op Papendal, kijken bij de BMX SX of je volproppen met herstelvoedsel op het Framed Festival.

Meer informatie: www.hollandclassic.nl

Framed Festival

Géén festival tegenwoordig meer zonder foodtrucks. Het Framed Festival is het bevrijdingsfestival van Arnhem en vind dit keer ook op Papendal plaats. Zoals gezegd, uitstekend om de innerlijke mens te pleasen, maar ook om te chillen of muziek te luisteren.

Meer informatie: www.framedfestival.nl

Geplaatst in Events, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments