Figureren als cyclocrosser in Belgische bioscoop film?

Cross-figuranten gezocht voor ‘Zonen van Van As’ (VTM)

Dat veldrijden mateloos populair is in België, zal de meesten wel bekend zijn. Het is zelfs zó populair dat het een onderwerp zal zijn van een Belgische bioscoopfilm van de komische serie ‘De Zonen van Van As’ van de Belgische zender VTM. En voor de opnames van deze film zoeken ze nu cyclocrossers die als figurant het veld in willen duiken.
De Zonen van Van As Bioscoopfilm – Cyclocross figuranten gezocht

Bron: Facebookpagina Sven Nys Cycling Center.

Nederlanders zullen niet zo heel bekend zijn met de serie ‘De Zonen van Van As’, die exclusief op de commerciële Belgische zender VTM te bekijken is. Dat kan overigens óók gewoon hier in Nederland online, maar zonder ondertiteling kom je misschien niet ver. De komische serie draait rond Frans van As. Hij leidt al zijn hele leven een sloopbedrijf, maar blijft ietwat in oude tijden hangen. Als hij gedwongen wordt met pensioen te gaan, ziet hij echter geen van zijn zonen in staat het familiebedrijf over te nemen. Zijn minst bekwame zoon neemt het roer over. Een dun plot misschien? Maar het maar aan de Belgen over om daar een prachtige komedie van te maken.

Bioscoopfilm: cyclocross-figuranten gezocht

De serie loopt al vijf seizoenen en nu volgt dus een bioscoopfilm. Het verhaal van deze film zal grotendeels afspelen rondom een grote cyclocrosswedstrijd waarbij de familie Van As de hoofdsponsor is. Cyclocrosswedstrijden zijn altijd een feestje, maar uiteraard loopt dat in dit geval niet zoals gepland.

De filmset strijkt binnenkort neer op de Balenberg in de Gemeente Tremelo. Die berg is van Sven Nys en dus het thuis van zijn Sven Nys Cycling Center. Voor de filmopname is men op zoek naar figuranten.

Van de Facebookpagina van het Sven Nys Cycling Center:

Wat zoeken we concreet?

Sympathieke amateur-veldrijders die gerust voor professionele renners zouden kunnen doorgaan!

  • mannen tussen 18 en 35 jaar;
  • met eigen cyclocrossfiets en -uitrusting;
  • die zich kunnen vrijmaken op maandag 28 februari, dinsdag 1 maart en/of dinsdag 8 maart;
  • om de hele dag (ong. 7u-19u) aanwezig te zijn op de filmset aan het Sven Nys Cycling Center in Tremelo.

We voorzien voor elke aanwezige figurant een onkostenvergoeding per dag, catering én bovenal … een toffe ervaring en veel ambiance!

Interesse, tijd en goesting? Laat het ons snel weten via figuratie@rvproductions.be. Of schrijf je in op: www.inthepicture.com

Geen fietsbenen maar wel zin om mee te spelen?
Naast het parcours hebben we ook nog een 100-tal supporters nodig dus alle vrienden, familie, buren, collega’s, klanten en sympathisanten allerhande … zijn ook héél welkom om zich te melden!

Bron: Facebookpagina Sven Nys Cycling Center.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments