IMBA vraagt via enquête om je input over mountainbiketrails

International Mountain Bicycling Association onderzoekt wensen mountainbikers

Dé mountainbiker bestaat niet. Onze sport is enorm breed en divers. Zowel qua gebruikers als het type trail dat ze wensen. Om die reden organiseert de International Mountain Bicycling Association (IMBA) een enquête om een beter inzicht te krijgen in de gebruikers en de wensen. IMBA behartigt onder meer de belangen van bikers voor zaken als toegang tot trails dichtbij en verder weg van huis.

In deze enquête vraagt IMBA Europe je onder meer om input over je voorkeuren qua type trails, de toegang tot trails, mountainbiketoerisme en vrijwilligerswerk op en rond mountainbiketrails.

Je input helpt mee om meer inzicht te krijgen in de doelgroep en de wensen. Het is een goede graadmeter voor het definiëren van trends en de diversiteit. IMBA neemt dit mee in het bepalen van zijn strategie, de aanbevelingen en beleid in de overleggen met diverse instanties. Want, zoals je weet, leg je een mountainbiketrail ‘niet zomaar eventjes aan’. En zelfs als-ie er eenmaal ligt, is dat nog géén garantie dat je er tot in de eeuwigheid kunt mountainbiken. Hoe meer inzicht IMBA heeft, hoe beter zij de belangen van mountainbikers kunnen behartigen. Het invullen van de enquête kost een minuut of 10 van je tijd.

Je vindt de enquête (in het Nederlands) via deze link.

Opgelet: lees de vraag en antwoorden goed door voor je klikt: er is géén functionerende ’terug’ knop!

IMBA Enquête

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments