Inschrijving zesde editie Drenthe 200 open

Het lijkt ver weg, maar voor een ‘tochtje’ als de Drenthe 200 kun je niet op tijd genoeg beginnen met trainen. Op 28 december 2020 wordt de komende editie van deze monstertocht door Drenthe verreden.

Vandaag, 8 juli, kun je je vanaf 20.00 uur inschrijven voor de zesde editie.

Het recept is inmiddels bekend: op je mountainbike, fatbike, cyclocrosser of gravelbike zie je de mooiste paden van Drenthe. Althans, als je lampen mee hebt genomen, aangezien je om 6 uur in de ochtend vertrekt. En het is ook nog maar zeer de vraag hoeveel je écht nog ziet wanneer je 200 kilometer afgehaspeld hebt. Hoe ook: het is een epische rit door een prachtig landschap met bossen, heidevelden en beekdalen. Als 200 kilometer solo je wat te gortig lijkt, kun je — net als vorig jaar — kiezen voor de estafette-variant. Je deelt dan de 200 kilometer met een teammaat, waarbij je beide 100 kilometer soleert om tóch af te rekenen met het hele parcours.

Inschrijven vanaf 8 juli 20:00 uur

Om 20:00 uur op 8 juli gaat de inschrijving open. Als individuele deelnemer betaal je € 62. Estafettedeelnemers betalen € 39,50 per persoon. Om de 30 kilometer zal er een Makro ‘foodpoint’ zijn, waar je je kan opladen met warm en koud eten, drinken en ondersteunend materiaal. Dit is allemaal in de prijs inbegrepen. Per deelnemer draagt de organisatie ook €5,- af aan Staatsbosheer voor het gebruik van hun gebieden.

Mocht overigens het coronavirus opnieuw oplaaien en Drenthe 200 afgelast worden, dan krijgen alle deelnemers hun inschrijfgeld terug!

Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op: www.drenthe200.nl

Geplaatst in Events, Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments