Maandag 10 juni: Pop-up Testevent op Amerongse Berg!

Te bekijken én te testen: Mondraker , Fidlock, POC, Lake en Boeshield

Long, low & slack; drie woorden die de sinds een paar jaar de gemoederen nogal bezig houden bij bikers en fietsconstructeurs. Het bleek dé sleutel te zijn om fietsen méér capabel te maken en je skills vanzelf te vergroten, zo schreven we eerder al. Inmiddels kun je stellen dat vrijwel elke moderne high-end fiets aan die drie termen voldoet. Maar alles is relatief: wat Long, low & slack voor de één is, is nog kort, hoog en steil voor de ander. Sommige merken gaan dan ook verder dan anderen. Het Spaanse Mondraker valt in die categorie. Eergisteren belichtten we nog hun nieuwste cross country wapen, de F-Podium. Een fiets die qua geometrie al het moderne spul van de concurrenten ouderwets doet lijken.

Zelf proberen!

En dié fiets, samen met een groot aantal andere fietsen uit het Mondraker assortiment kun je op maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) op de Amerongse Berg zelf uit proberen! Samen met Lake, Boeshield, Fidlock, Mondraker en de mensen van Basta Bikes organiseren we namelijk een Pop-Up Testevent direct aan de mountainbikeroutes.

Lake presenteert tijdens dit Pop Up Event een selectie van hun fietsschoenen en je kan er dan ook terecht met vragen en advies. Voor smeermiddelen kun je terecht bij Boeshield en Fidlock, tot (klik)slot, laat hun innovatieve bidon-systeem zien dat je vervolgens direct op de trails rondom aan de tand kunt voelen.

Er valt ook genoeg te trappen; zoals gezegd neemt Mondraker een arsenaal aan testbikes mee:

Foxy carbon RR in alle maten

Crafty RR all-mountain e-bike in alle maten

Podium RR in M, L, XL

Tips, vragen, filosoferen…

Zoek je nog tips voor gedegen onderhoud aan je fiets, heb je vragen over rijtechniek of mijmer je graag over trends in de fietsindustrie of dat wat je (fiets gerelateerd, bij voorkeur…) bezig houdt: de mensen van Basta Bikes en een selectie van onze redactie zal eveneens aanwezig zijn.

Gratis!

Het mooie van alles is dat het gratis is en je je niet hoeft in te schrijven. Lekker simpel en gemoedelijk: Kom gewoon langs(gefietst)! Wil je een fiets testen, zorg dan wél dat je legitimatie bij je hebt.

Het pop-up testevent vindt plaats op maandag 10 juni van 9.00 uur tot 15.00 uur. Je vindt ons op de parkeerplaats aan de Bergweg te Amerongen.

Op Facebook is eveneens een event-pagina aangemaakt waarop je eventuele vragen of reacties kunt achterlaten.

Geplaatst in Events, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments