Nieuw: Deputy Sheriff kleding

There’s a new sheriff in town!

Dat kopt het persbericht, of liever telegram, zoals het nieuwe Zwitserse kledingmerk het zelf noemt. Deputy Sheriff richt zich met functionele en stijlvolle kleding op alle sporters en doet dit met een insteek die men zelf ‘far away from mainstream’ noemt.

Het thema moge duidelijk zijn, dus wanneer je altijd al als politie had willen optreden op je lokale trails, hier is je kans.

Allereerst zet het merk kleding neer voor fietsers, onderverdeeld in de categorieën Race, Fun en Thrill. Voor de Race kleding is licht en sterk materiaal gebruikt dat eveneens anti-bacterieel is. Bij de Fun kledij is hetzelfde materiaal toegepast maar is meer casual en ligt de nadruk meer op comfort. Zo is er bijvoorbeeld rekening gehouden met het dragen van een rugzak; de zakken op de shirtjes zijn daarom niet op de achterzijde maar aan de zijkant geplaatst en voorzien van een rits. De baggyshorts zijn licht, maar sterk zodat ze tegen een stootje kunnen en voorzien van een uitneembare binnenbroek met zeem. Met typenamen als ‘Fly like an eagle’ mogen het duidelijk zijn dat de kleding uit de Thrill lijn bedoelt is voor het ruigere werk waarbij een continue bodemcontact van je wielen niet direct een vereiste is.

Het merk wil met een eigenzinnige insteek een andere weg in slaan dan andere kledingmerken. Men richt zich niet alleen op ‘de leuk’ en functionaliteit, maar men heeft ook andere nobele doelen. Zo produceert Deputy Sheriff haar kleding in West Europa ’to secure a fair production’, aldus het persbericht. Daarnaast is dat vanwege de kortere transportafstand gunstiger voor het milieu.

Deputy Sheriff wordt exclusief verkocht in Nederland via de onlinewinkel www.bikester.nl en in België via www.bikester.be.

We missen we alleen nog een boevenpak om het rollenspel compleet te maken….

Meer informatie: www.deputy-sheriff.eu en via de Facebooksite: www.facebook.com/deputy.sheriff.news

JB

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Tjeerd
Tjeerd
11 jaren geleden

Leuk pakje maar het is maar 1 ontwerp idee. Als klant lijkt me dat je daar dan na 1 outfit wel klaar mee bent.

Exar
Exar
11 jaren geleden

Het lijkt inderdaad meer op een bepaalde serie van Primal Wear dan een compleet merk.

JeroenK
JeroenK
11 jaren geleden

Geen van jullie 2 heeft op de link naar de site van het merk zelf geklikt hè? Tjeerd zat al mis en Exar papagaait vrolijk na…

Exar
Exar
11 jaren geleden

Ok, fair enough, ik had mijn mening vastgesteld na het lezen van dit artikel. Heb net de site bekeken, en ik heb mijn mening bijgesteld: het lijkt niet op een, maar op meerdere , met elkaar te maken hebbende series van Primal Wear.

Tjeerd
Tjeerd
11 jaren geleden

Natuurlijk had ik wel op de site gekeken. De kleding heeft als thema ‘sherf’ Dat neemt niet weg dat ik de kleding niet mooi vind. Vooral de ‘wild west’ outfit kon mijn wel bekoren.