Nieuwe kleding van Magura in samenwerking met Maloja

Al enkele jaren werkt Magura samen met de eveneens Duitse fabrikant van sportkleding, Maloja. En inmiddels heeft Magura haar kledingkast opgeruimd en voorzien van een nieuwe collectie.

Dit is inmiddels de derde generatie kleding die Magura samen met Maloja op de markt zet. De collectie omvat niet minder dan zestien items. En dat varieert van casual truien en shirts die perfect voor of na je rit gedragen kan worden, tot functionele jacks, broeken en shirts om je fietsrit aangenamer te maken. Door de samenwerking met Maloja zet Magura bewust in op kwaliteit. Het gaat dus niét slechts om ‘een shirtje met een Magura-logo’, maar doordachte kleding, passend bij diverse weersomstandigheden. Zo krijgen diverse kledingstukken een Polygiene-behandeling, waardoor de kleding géén geur opneemt en langer gedragen kan worden tússen wasbeurten in. Dat is wel zo fijn voor de mensen om je heen én het draagt bij aan een beter milieu. Qua kleuren wordt de nieuwe serie gekenmerkt door Magura’s klassieke zwart-geel-thema.

De kleding is per direct verkrijgbaar via je Magura Pro Shop. We pikken er enkele highlights uit.

Primaloft jack magura

Primaloft Windblock Jacket – € 150,00 – Een windblocker jack met Primaloft padding aan de voor- en achterzijde. Het jack is lichtgewicht en uiterst compact op te vouwen, waardoor ‘ie ook gemakkelijkmee genomen kan worden achter in je shirt of heup- of rugtas.

YellowCamo Jerseys

YellowCamo Freeride Jersey Shortsleeve & Long Sleeve – € 80,00 / € 108,00 – Loose-fit freeride shirt met korte mouwen, gemaakt van sneldrogende ‘Moondry’-materiaal. Op strategische plekken zitten extra gaten voor beluchting. Het shirt is permanent geurloos (!) dankzij de toepassing van Polygiene, waardoor je het ook vaker kan dragen tussen wasbeurten door.

Yellow Freeride Short – € 130,00 – Dit freeride short heeft wat langere pijpen en valt relatief los zodat ‘ie nog altijd comfortabel draagt in combinatie met kniestukken. De broek heeft op strategische plekken stretch-materiaal. De taille is daarbij verstelbaar.

Flanel Checker

Check Shirt – € 84,00 – Een fietskledingcollectie is niet compleet zonder flanelshirt, toch? Gemaakt van 100% katoen en prima te dragen op of naast de fiets.

Gimme brake shirt

Brake T-Shirt Men/Women- € 44,00 – Basic T-shirt met daarop hét kernwoord van de firma uit Bad Urach. Gemaakt in Portugal van 100% organische katoen.

1893 rotor shirt

Rotor T-Shirt Men/Women – € 50,00 – Basic T-shirt met opgestikte zak met remschijf opdruk en het ‘geboortejaar’ van Magura. Gemaakt in Portugal van 100% organische katoen.

Check de volledige collectie op: www.magura.com

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments