Nog een winkel erbij: Cubestore Zeeland geopend

Cube blijft winkels openen, nu weer in het Zeeuwse Middelburg. Met de recente opening van Cubestore Zeeland staat het totale aantal Cubestores inmiddels op vijf, want Nijmegen, Schimmert en Leersum gingen Middelburg voor. Met als grootste winkel nog steeds de oervestiging (sinds 2016) in het Zuid-Hollandse Vlaardingen.
Cubestore Middelburg Zeeland, Minnaar Wielersport

Nu open: Cubestore Zeeland in Middelburg. Voor Zeeuwen en anderen die deze winkel al kennen: ja, dit was voorheen het binnen en veelal ook buíten Zeeland bekende Minnaar Wielersport.

Cubestore Zeeland: vijfde Cube-only-winkel in Nederland

Het is geen nieuwe trend, want ook merken als Specialized, Giant, Trek en KTM hebben in Nederland eigen winkels, met uitsluitend of voornamelijk een assortiment uit eigen keuken. Voordeel: bij deze zogenaamde brandstores kun je een veel groter assortiment zien dan bij reguliere fietswinkels, waar immers meerdere fietsmerken strijden om een plaats op de winkelvloer. Met de metamorfose van het Middelburgse Minnaar Wielersport naar Cubestore Zeeland, is er een vijfde winkel toegevoegd aan de keten Cubestores die het Duitse fietsmerk over Nederland uitrolt. Nijmegen, het Limburgse Schimmert en Leersum gingen Middelburg al voor. En de Cubestore aller Cubestores is natuurlijk nog steeds de winkel in het Zuid-Hollandse Vlaardingen.

Naast een groot assortiment van Cube, dat naast fietsen en e-bikes onder andere ook kleding, schoenen, helmen, zadels en tassen omvat, voeren de Cubestores bijvoorbeeld ook onderdelen van Shimano en Sram en banden van Schwalbe. Je kunt er dus ook je fiets laten onderhouden of repareren. En ook voor een professionele bikefit kun je er nog steeds terecht. Nog even voor fans van Minnaar Wielersport: ook met de nieuwe naam op de gevel blijven Maurice en Ronald Minnaar gewoon je vertrouwde aanspreekpunt.

Met een winkel in Zeeland is Cube nog niet klaar, want in april wordt Cubestore Friesland geopend. Deze betreft de racefietsspecialist Haiko Bouwma in Oudehaske.

Cubestore Zeeland vind je op de Laan der Verenigde Naties 1C in Middelburg. Meer info op cubestores.nl


Cubestore Middelburg Zeeland, Minnaar Wielersport

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
A. Feenstra
A. Feenstra
1 jaar geleden

Mooie winkel, goede ligging en vriendelijke mensen.
Succes met deze mooie aanwinst