Cube Store Limburg in Schimmert geopend vanaf 3 juni

Er zijn al Cube Stores in Vlaardingen en Leersum. Vanaf 3 juni is er ook één in het zuiden van het land, dan opent namelijk de Cube Store Limburg in Schimmert. Met de verhuizing naar een groter pand zagen winkeleigenaren Roger en Sandra Peusmans van Tweewielers Bisschops de kans schoon om er meteen een merkwinkel van te maken.

Ze ontgroeiden de winkel aan de Sint Pieterstraat in Kerkrade, dus Roger en Sandra Peusmans zochten een groter pand. In de Torenstraat in Schimmert vonden ze wat ze zochten: méér ruimte voor een nieuw concept. Want met de verhuizing besloten ze meteen volledig op één merk in te zetten. En daarmee is de Cube Store Limburg geboren.

Cube Store Limburg, Schimmert

Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan de ombouw van de winkel, die met hout en groene tinten een natuurlijke, relaxte sfeer zal hebben. Uiteraard vind je er het complete Cube-assortiment. Van sportieve e-bikes tot mountainbikes, al dan niet met trapondersteuning. Maar ook voor racefietsen, gravelbikes en kinderfietsen kun je terecht in Schimmert. Naast accessoires van Cube heeft de Cube Store Limburg ook een groot assortiment aan accessoires van Shimano en Schwalbe. Naast kijken naar en uitproberen van Cube-bikes, kun je er ook terecht voor onderhoud. En niet alleen aan Cube-bikes. Ook voor andere merken biedt de Cube Store Limburg onderhoud op maat.

De nieuwe Cube Store Limburg in Schimmert is vanaf vrijdag 3 juni 10.00 uur open. Om 17.00 uur knippen Roger en Sandra een lintje door om de opening een plechtig tintje te geven.

Bron: twb-bikes.nl & cubestores.nl

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Mvg Lei Daems.
Mvg Lei Daems.
1 jaar geleden

Sandra en Roger, van harte gefeliciteerd met de opening van jullie nieuwe zaak in Schimmert.