Pop-Up Testevent 2019: Rijder-interviews deel 2

…en wéér verlaat een tevreden klant het pand…

Was jij aanwezig bij ons Pop-Up Testevent op 2e Pinksterdag, kreeg je een microfoon onder je neus gedrukt, maar mistte je jezelf in het eerste videoverslag? Geen nood, wie weet vind je jezelf terug in het tweede deel van het video verslag van dit evenement. Ook kijken we nog even terug naar wat er nu daadwerkelijk allemaal te zien was.

Allereerst over de testrijders: sommigen kwamen “per ongeluk” op een testfiets terecht. Dát maakte dit evenement bijzonder: je hoefde je immers niet vooraf aan te melden!. Anderen kwamen heel bewust naar het evenement toe. Om een fiets te vergelijken met hun eigen fiets, of om verschillende maten te proberen. Zeer verstandig, aangezien Mondrakers extra long, low & slack Forward Geometry redelijk uitgesproken is, zoals Lars zelf ook ondervond.

Ook opvallend was de populariteit van de E-bikes, terwijl je ze naar onze mening in de Nederlandse bossen nog niet superveel ziet. Maar goed, wijzelf doen daar normaliter niks mee, wellicht zitten we hier dus gewoon keihard tegen onze eigen blinde vlek aan te staren. Er kwam in ieder geval één iemand bewust voor de E-bikes, voor veel anderen was het ook een gewoon leuke gelegenheid om eens zo’n ding te proeven.

Tot slot doen we nog een kort rondje langs te stands en spreken we met de kartrekker Will Scheper.

Tekst: Lars Vogelenzang
Video: Dennis Jöris

Geplaatst in Events, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments