Stem welke trailcrew volgens jou een Cube cargobike verdient

Cube Bikes, MTBRoutes.nl en André van MTB Challenge hebben de handen ineengeslagen om trailcrews te ondersteunen. Zo is er door Cube een speciale Cargo Hybrid 500 samengesteld en konden trailcrews via een video aangeven waarom juist zij de cargobike zouden moeten winnen. Die video’s zijn inmiddels binnen én daaruit is een selectie van vier kanshebbende trailcrews gekomen. Nu is het aan jou! Wie verdient volgens jou de custom Cube-cargobike? Stemmen kan nog tot aanstaande zaterdag.

Custom Cube-cargobike voor trailonderhoud

Vier weken geleden startte André Deunhouwer van MTB Challenge samen met MTBRoutes.nl en Cube een actie om trailcrews de kans te geven om een cargobike te winnen. Een cargobike? Ja, die dingen zijn verrekkes handig om véél in te vervoeren. En voor routeonderhoud is niet alleen noeste arbeid, maar ook gereedschap nodig.

De Cargo Hybrid 500 is door Cube nog iets aangepast aan de beoogde toepassing. Zo heeft-ie extra tassen, enkele trail-gereedschappen, een EHBO-kit en dikke Big Betty-banden van Schwalbe. Verder is de cargobike uitgerust met een mountainbikestuur en een dropper-zadelpen. Omdat het werken aan de trails al zwaar genoeg is, is deze cargobike uiteraard voorzien van een Bosch Cargo-motor en een traploze versnellingsnaaf van Enviolo.

Cube Cargo Hybrid 500 Trailcrew winactie

Cube Cargo Hybrid 500 Trailcrew winactie

Kies de winnende video!

Trailcrews die mee wilden dingen naar deze cargobike moesten een video insturen, waarin ze toelichten waarom juist zij de cargobike zouden moeten winnen. Aan die oproep werd flink gehoor gegeven en inmiddels is een voorselectie van vier video’s gemaakt. En nu is het aan jou! Jij bepaalt wie van deze vier trailcrews de Cube Cargo Hybrid 500 in ontvangst zal nemen en in mag gaan zetten bij het onderhoud van de lokale trails.

Stem mee en bepaal welke trailcrew de Cube carogbike wint!

Bekijk de videos en breng je stem uit via deze link. Stemmen kan nog tot zaterdag 23 maart!

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments