Trans Tirol Bike Rallye 2024: Van Sankt Anton am Arlberg naar Livigno

Op de mountainbike door de Alpen van 30 juni tot tot 6 juli 2024

Met je mountainbike de Alpenhoofdkam oversteken, wie droomt daar niet van? Met de Trans Tirol Bike Rallye 2024 – dit jaar gehouden van 30 juni tot 6 juli – kan je deze droom verwezenlijken. Dit jaar loopt de route in zes etappes van het Oostenrijkse Sankt Anton am Arlberg naar het Italiaanse Livigno.
Uina

Het op het drielandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland en Italië gelegen Nauders zit dit jaar ook in de route.

Dwars door de Alpen met de Trans Tirol Bike Rallye 2024

Op je mountainbike in zes etappes dwars door de Alpen. Niet als wedstrijd, maar als toertocht. Je rijdt in kleine groepen van maximaal tien fietsers en een gids. Bagagevervoer wordt voor je geregeld, avondeten en slapen doe je in mountainbikehotels langs de route. En aan het eind van de zesdaagse tocht worden jij en je fiets weer teruggebracht naar het startpunt. De route van de Trans Tirol Bike Rallye 2024 brengt je van noord naar zuid over de Alpenhoofdkam. Startpunt is het Oostenrijkse Sankt Anton am Arlberg, eindpunt het Italiaanse mountainbikewalhalla Livigno .

Over de totale lengte van 269 kilometer moet je bijna tienduizend hoogtemeters overwinnen. Althans, in de Challenge-variant voor ambitieuze mountainbikers. Er is namelijk ook een kortere en minder zware Classic-route, met 253 kilometer en 7.930 hoogtemeters. En die is voor mountainbikers die genieten belangrijker vinden dan hoogtemeters verschalken en afzien. Die Trans Tirol Bike Rallye is dus geschikt voor mountainbikers met verschillende niveaus.

Vanaf Nauders door Italië naar het Zwitserse Santa Maria im Münstertal.

Van 30 juni tot 6 juli 2024

De Trans Tirol Bike Rallye 2024 vindt plaats van 30 juni tot 6 juli en er zijn nog diverse plekken vrij. Check de website voor de verschillende arrangementen.

Meer info vind je op transtirol-bikerallye.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments