Trek Project One: nu ook voor Rail en Supercaliber

Customize je lakwerk

Als je na lang sparen en nog langer dromen eindelijk tot de aanschaf van een nieuwe fiets overgaat, wil je liefst niet dat je dezelfde fiets vervolgens op elke straathoek tegenkomt. Je kan er voor kiezen om zelf de onderdelen bij elkaar te verzinnen om het al persoonlijker te maken. Je kunt ook nóg een stap verder gaan door het frame te laten spuiten.

En dat is precies wat Trek je óók aanbiedt met hun Project One programma. Aan dat programma worden nu nog eens twee fietsmodellen toegevoegd: de onlangs gelanceerde Supercaliber én de Rail, Trek’s carbon 29er e-mountainbike met 150/160 mm veerweg.

Bij de Rail kun je kiezen voor één van de standaard kleuren die al in het reguliere programma zitten, of je gaat ‘all in’ met één van de Icon-kleuren. Kleurpatronen als ‘Black Gold’, ‘Cosmos’ en ‘Liquid Metal’. Deze worden middels airbrushing aangebracht en geven het geheel extra diepte. Goedkoop is het allerminst en alleen daarom al is de kans klein dat je iemand anders met dezelfde fiets snel tegen komt. Ze duwen de prijs van de fiets namelijk al snel €1.200 omhoog.

Bij de Supercaliber is er nóg meer vrijheid. Naast een egale kleur naar wens en mooie fades van twee kleuren, kun je ook bij dit model voor een Icon-kleurenpatroon kiezen. De extra kosten liggen bij deze fiets dan rond €600.

Naast de kleurkeuze zijn er, afhankelijk van het fietsmodel, ook nog wat opties wat betreft afmontage. Denk aan de wielset, de zadelpen en het type zadel.

Kijk voor een volledig overzicht van de fietsen binnen het Project One programma én de individuele keuzes per model op de specifieke website.

Bron: www.trekbikes.com

Posted in Nieuws and tagged , , , , .

Reacties

avatar